מישהו יכול להסביר לי קצתא"י זה קשה

אני סיימתי עכשיו מבחן של 44 שעות בהצלחה, מה ההבדל בין 44 ל60? זה כאילו השלמה באמבולנס או מה? 

אני מועמד להתנדבות, האם כדאי לי כבר לעשות את הבדיקות דם או לחכות לתשובה ממדא האם התקבלתי? 

אם לא התקבלתי שמעתי שפשוט צריך להגיע כל הזמן לתחנה ולבקש להתנדב שוב פעם או להתקשר שוב ושוב, או שאם לא התקבלתי זה אבוד?

תודה רבה. (נ.ב. אני מרחב ירושלים\ בנימין)

אתה לא יכול להתנדב במד"א עם קורס 44מiר

ניתן להתחיל התנדבות רק מקורס 60 ומעלה.

ככל הידוע לי לא ניתן להשלים קורס 44 לקורס 60, אלא צריך לעשות קורס 60 חדש מההתחלה.

לא נכון. המדריך אמר שבימים הקרובים חלק מהנוער שעשוא"י זה קשה

את הקורס יקבלו מייל ממדא ויתחילו התנדבות. אז לא נראה לי שמה שאמרת נכון. אבל אם מישהו יגיב זה מאוד יעזור לי

או שלא עשית 44 או שעשית ואתה לא יכול להתנדבבנדא מצוי!!

רק עם קורס 60 אתה יכול להתנדב!

תשובהמiר

התגובה שלך קצת חצופה.

אתה שואל שאלה, אני עונה לך תשובה ואתה יוצא עלי בתגובה נזעמת שמה שכתבתי לך הוא לא נכון ואתה רוצה תגובה אחרת?!

אם עניתי לך, כנראה שאני יודעת מה אני כותבת (אחרת לא הייתי עונה ונותנת למישהו שיודע לענות לך).

אני חוזרת שוב- לא ניתן להתנדב עם קורס 44!  את ההתנדבות ניתן להתחיל אך ורק מקורס 60!

אז או שסתם אמרו לכם שיכניסו אתכם להתנדבות, או שלא הבנתם  נכון את המדריך, או שעשיתם קורס 60 ולא 44, או שמישהו רוצה לפעול בניגוד לכללי המערכת ולהכניס אתכם להתנדבות למרות שאתם לא יכולים.

סליחה לא התכוונתי להיות חצוף,וסליחה על הניסוח החצוא"י זה קשה

אכן הניסוח שלי לא היה נכון ואני מבקש סליחה, ותודה רבה על התגובה. התשובה שלי הייתה מוטעית ואני התבלבלתי בין 44 ל60 בגלל שיצא שלמדנו רק 44 שעות והיינו בטוחים ש44 ו60 זה אותו דבר חוץ מהשתלמות באמבולנס.  ותודה לכולם על התגובה!

התנדבות..אנונימי (פותח)

הי,קודם כל הכבוד על היוזמה!

ועכשיו לענין:עד כמה שידוע בבנימין לא קורסים של 44 שעות מהסיבה הכי פשוטה זה לא משתלם להם כי הם רוצים  מתנדבים שיתנדבו בנה"ז שם על הנט"ן(בגלל זה הקורס שם זול יחסית לירושלים 180 ₪ לעומת 300 ₪ ירושלים)יכול להיות שסתם אמרו לכם  סתם..:-/

אני מדברת כי אני מתנדבת שמה..אז כמו שמרתי בהצלחה

ברבה קורסים,המדריכים מריצים את החומרקלמן זלמן

ומסיימים כל יום יותר מוקדם....ואז בחישוב של השעות יוצא הרבה פחות מ60 שעות מצטברות.....

ואל תשכחו ש...אילותי לעזרתי

בשעה מתכוונים לשעת לימוד(40\ 45)  ולא לשעה של שישים דקות.

ולגביי השאלה השנייה זה האימייל של משרד מתנדבים במד"א ירושלים- noar@jerusalem101.org,

צור איתם קשר ותבקש להיכנס להתנדבות.

אני ממליץ להתחיל עם הבדיקת דם והחיסונים כמה שיותר מוקדם( עכשיו זה קצת מוקדם מדי אבל נגיד עוד שבועיים להתחיל )

אני ממליץ לך להתחיל כבר עכשיו בתהליך של בדיקת דםקלמן זלמן

והחיסונים כי התהליך לוקח לפחות חודש וחצי..ומנסיון,האנשים שמכניסים אותם מאוחר להתנדבות(אם בכלל...) במד"א ירושלים(שיש המון חבר'ה שרוצים להתנדב)זה אלו שדחו ודחו את החיסונים ואז המשמרות שהרבה אנשים רוצים להיות בהן(שישי1,שלישי ,מקו"ח,שבת3וכו')נתפסות ממש מייד אחרי השתלמות סוכות,ואח"כ גם שאר המשמרות נתפסות,וכתוצאה מזה לא נשאר בכלל משמרות שיש בהן מקום....לכן אני מציע לך,אם אתה רוצה להתנדב-סיים את כל החיסונים והטפסים עד השתלמות סוכות. ב ה צ ל ח ה

כבר עכשיובנדא מצוי!!

להתחיל עם הבדיקות

תגובה לקלמן זלמןאנונימי (פותח)

בתור מישהי/מישהו(לעולם לא נדע) משלישי ראשונה אנחנו משמרת ממש קטנה ונחמדה

טוב...אני כנראה לא כ"כ מעודכן אבל ע"פ מה שידוע ליקלמן זלמןאחרונה

שהמשמרת ביום שלישי היא די מבוקשת(נראה לי ששלישי שניה ולא ראשונה, כנראה בגלל שהחבר'ה הדתיים מסיימים ללמוד מוקדם בשלישי, אבל לא מספיק מוקדם כדי להגיע לשלישי ראשונה....)

תגידו רגעעלמת חן

דוד שלי נפל ואיבד הכרה ועכשיו הוא התעורר ומדבר חלש

השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה ששמו אותו בטיפול נמרץ?

לכאורה הוא בעצם רק התעלף

לא יודע כמה פעיל פה...ניב שטרן
אבל מישהו יודע על קורס חובשים לביינישים בבין הזמנים?
בדקת עם איחוד הצלה?פתית שלג
א. איפה בודקים?ניב שטרן
ב. בעיקרון אני מעדיף לעשות דרך מד"א...
תתקשר אליהםפתית שלג

גם לאיחוד הצלה וגם למד"א.

אני יודע פשוט שבאיחוד הצלה מצוי יותר קורסים נפרדים.

ולפי מה שידוע לי מד"א מכבדים את הקורס של איחוד הצלה.

(ואם אתה מתכוון להתנדב, אז התשלום סמלי..)

מה המספרים?ניב שטרן
מדא *8101 איחוד 025436540פתית שלגאחרונה
ואולי תעדכן פה בפורוםפתית שלג
קורס חובשים מבחן אג''ם עזרה דחוף בבקשהcatt

שלום, יש לי מועד ג' של מבחן אג''ם (נהלים עברתי ברוך השם)
אני לא מצליח להתכונן, כל החומר לא ברור, מפוזר ומאוד ארוך, זה לא כמו עם שאר החומר והמבחן המסכם אותו עברתי בקלות.
למישהו בבקשה יש את המבחנים עם תשובות? אני חייב ממש ממש דחוף, אני לא רוצה ליפול בקורס חובשים שהשקעתי בו אלפי שקלים ומעל חצי שנה בגלל המבחן השטותי הזה
תודה רבה לעונים!!

קורס חובשת או מ"ער לנשים בלבד ?אין
יש דבר כזה?
אולי באיחוד הצלה,לא לנוערישראלית2❤🇮🇱אחרונה
שאלה על קורס 60ישראלית2❤🇮🇱
אהלןן
מישהו יודע במקרה אם בקורס 60 יש דברים עם אינפוזיות/ורידים/מחטים? אני ממש מפחדת מזה אבל ממש רוצה לעבור את הקורס..בעייתי?😅
בגדול לא אמור להיותהריון ראשון13

כי נוער לא מתעסקים בזה..
מקסייימום מלמדים בדיקת סוכר שזה עם מחט לא ניראית 

ואי פצצהה(; תודה(:ישראלית2❤🇮🇱אחרונה
התנדבות בנטןמנ1
אם אין בתחנה שאני מתנדב אמבולנס לבן אני יכול להשתבש לנטן?
או שאני לא יכול להתנדב אז?

תודה רבה מראש!!!
רשמיתמשקפת
אסור לך לעלות על אטן/נטן בלי הכשרה
בתכלס יש נהגים/צוותים שמאפשרים לעלות גם בלי הכשרה אבל זה דיי נדיר וקורה בעיקר אם יש מחסור באנשי צוות
אז תיאורטית אפשר להרשם למשמרת בנטן או שא"א?מנ1אחרונה
יצירת קשר עם מדא לעניין התנדבותשיבול

אני מעוניין בהתנדבות ולעשות קורס במד"א אך יש לי שאלות אליהם קודם.

למשל שלחתי טופס מקוון אבל אני לא בטוח שמילאתי כמו שצריך ושזה עבר, אני מתלבט איזה קורס איפה ומתי, ובאופן כללי אני לא מבין מתי יחזורו אלי אם בכלל

הבעיה שלא עונים בטלפון שבאתר (03-9101101) כנראה שהם עמוסים מאד תמיד. איך אפשר ליצור קשר עם אדם רלוונטי לעניין התנדבות וקורסים?

תודה

תנסה להתקשר ל8101*תגל הארץאחרונה
עריכהשושנושי

אולי יעניין אותך