זה קצת מסובך להסביר... אני בכוונה מאנונימי, אני משערת שיש פה חברות שלי שמכירות אותה, ויכולות לנחש מי זאת, או לחשוד סתם במישהי.. אז באמת סליחה 
לא רציתי להתחיל לכתוב לכל אחת באישי את כל הסיפור המלא שלה..
אבל- בקצר יותר.. מקווה שככה תוכלו יותר לעזור לי..
היא ילדה שחיה בפחד כל הזמן, מהאח שלה...
גם ההורים שלה מפחדים ממנו...
הוא רודף אחריה עם אש, ואמא שלה מסתגרת בחדר ולא עושה כלום.. רק האבא יותר חזק..והוא רוב הזמן לא בבית, וגם כשהוא בא- הוא לא ממש מעניש אותו, או מטפל בו.. הוא רק מזהיר כל הזמן...
היא מתקשרת אליי הרבה אם אפשר לבוא אליי, ברוב הפעמים אני יכולה, ומשתדלת להסכים, למרות שזה קשה, ושהיא לא מהחברות הטובות שלי.. אבל פשוט קשה לי לא להסכים.. אם יקרה לה משהו ח"ו אני יודעת שאני אאשים את עצמי, אז אני מעדיפה גם לעזור לה, וגם לא לאכול את עצמי אח"כ..
אבל הסיפור אצלה הוא יותר מסובך... באמת קשה לה בבית- אבל, איך לומר, היא כאילו מוצאת בקטע הזה קצת צומי מחברות..
ולכן לפעמיים אני מוצאת את עצמי מקשיבה לסיפורים שהיא מספרת לי, שאח"כ התברר לי שלא הכל ממש נכון..העניין כן, אבל לפעמים היא קצת מרחיבה מעבר, כדי לעשות את זה יותר דרמטי ולקבל יותר עזרה..
אני מאמינה שזה לא בא מקטע של להמציא, זה פשוט היא מחפשת עזרה, ומנסה לשכנע שהיא ממש צריכה אותה..
אני באמת לא יודעת איך לעזור לה..
כיילו- לכו תדעו, לא רוצה להרוס לה את המשפחה! אני לא איזה פסיכולוגית מקצועית.. בסך הכל ילדה, חברה...
היא אף פעם לא כתבה לי כאלה הודעות, וזה פשוט זעזע אותי! ממש בכיתי כבר! לא יכלתי!
אאווף.. זה כ"כ קשה.. ב"ה שאני לא שם. אני כ"כ מרחמת עליה!
אני לא רוצה להפנות אותה למישה אחרת או לספר למישהו, כי היא בוטחת בי, וסומכת עליי...
וברור שאני גם לא רוצה לסבך אותה עם הרווחה וכאלו.. לכו תדעו.. 
בעע... זה ממש קשה.. ואולי עכשיו אתן יותר תוכלו לעזור לי?!
תודה נשמוות!! צדיקות אתן