בס"ד
אני לומד נהיגה על הילוכים.
בקצרה: עשיתי 70 שיעורים {אם מכלילים את השיעור שרגע לפני הטסט- 71.} ניגשתי לטסט ראשון ולא עברתי.
סיפרתי לחבר שלי איך הלך הטסט והוא אמר שזה הטסט הכי הזוי שהוא שמע בחיים שלו. {הבוחן ענה לטלפון; דיבר עם התלמיד הנוסף במשך זמן רב ועוד כמה דברים}
אני ממש שבור. אין לי כוח לכלום ולאף אחד. אני מרגיש כל כך כישלון!! כל כך לא יוצלח. כאילו.. גם לעשות 70 שיעורים וגם לא לעבור טסט???? ומי נגש לטסט רק אחרי 70 שיעורים?? זה פשוט תסכול נורא!
שלא לדבר בכלל על ייסורי המצפון שלקחתי את כל הכסף הזה מהורים שלי. {שלא מסכימים לי בשום פנים ואופן להחזיר להם את זה. הם כועסים כשאני בכלל מעלה את זה}.
וגם יש את העניין שברוך השם ממש רוב התלמידים של המורה שלי עוברים ראשון. הוא מגיש כשהוא מאמין שתעבור.
באירוך: היה לי תהליך במשך השיעורים. 49 שיעורים מרחתי. ואח"כ נזכרתי להתפקח. {עברתי כל כך הרבה עם עצמי. עבודה על המידות ועוד המון במשך הזמן הזה. מורה שלי הוא מורה תותח. אבל ידיד של המשפחה וכל הזמן חשבתי אם לעבור ולא באמת התרכזתי בנהיגה. עד שהבנתי שהוא אחלה מורה. וזה גם היה חלק מהקשיים. כל שיעור נהיגה היה שיעור למידה}
התפללתי מלא עבור זה! עשיתי מאמץ אדיר!! אמרתי תהילים, תפילות {הדף הזה שיש בו תפילות לפני הטסט ותהילים ושיר השירים וכולי..} וב"ה ביקשתי מרבים שיתפפלו עלי. ורבים אמרו תהילים. וזה הרגיש כאילו השם לא שומע את התפילות שלי!!
זה שבר אותי נפשית ורוחנית.
כל כך רציתי לסיים עם זה כבר!!! אני מרגיש כל כך כשלון! אני ממש מתבייש. אני מפחד להסתכל לחבריים שלי בפרצוף. {בעיקר כי הם ב"ה עברו ראשון. אחד מהחברים שלי על אוטומט ואחד על הילוכים}. ועכשיו זו התקופה שהם יתחילו ללמוד בעז"ה. ואני נורא חושש שיהיה לחץ וידברו על זה, כשאני מרגיש במקום כל כך גרוע. {כולם היו בטוחים שאני אעבור טסט ראשון. אחרי 28 שיעורים..} והייתי בטוח שכל הקושי הזה של השיעורים יביא לי את האור בטסט. וגם בטסט נכשלתי??
בקיצור- יש פה קושי גם רוחני וגם נפשי.