יאללה! איזה שינה! הפורום רדום!2525
אז אני אהיה ראשונה
2525
ללאיודעת מי יותר התפדח... אני או היא... טוב נו... אז גם אני אספר
יערול
המממ יש לי כמה סיפורים 
מקרה 1:
פעם אחת יצאתי עם הצוות שלי על הלבן למקרה של היפוגליקמיה.
כשהגענו למקרה מסתבר שהאישה היקרה אבחנה את עצמה כחולת סכרת, עשתה בדיקת סוכר, והגיעה למסקנה ש90 זה לא מספיק...
אז כמו כל צוות טוב, נעתרנו לבקשתה להתפנות לבי"ח *******. ואז היא התחילה לעלות לי על העצבים.
בהתחלה היא ביקשה שאני אעזור לי לארוז מזוודה. שאלתי אותה בשביל מה, והיא אמרה שהם בטח ירצו לאשפז אותה לכמה ימים- כן בטח!
אח"כ העלנו אותה לאמבולנס, וביקשתי ממנה למדוד לה ל"ד. אז היא התחילה להוריד את השרוול של המעיל, וקצת הסתבכה, ואז התחילה לצעוק עלי למה אני יושבת כמו גולם ולא עוזרת לה!! לא משנה כמה הסברנו לה שאני לא יכולה לעשות את זה אם היא לא מבקשת (שלא תתבע אותי על הטרדה או משהו..) , לא עזר. אותו סיפור כשהיא היתה צריכה להחזיר את השרוול.
כשהגענו לבי"ח היא התחילה לקלל אותי! חצופה שכמותה.
רק המחשבה עליה מעלה לי את העצבים... בקושי הדחקתי את הצורך לתת לה כאפה ולצעוק עליה.
מקרה 2:
פעם קיבלנו נסיעה על כאבים בחזה, והגענו לשיכור בכניסה למאפייה. השיכור לא הסכים שהמע"ר יטפל בו, ורצה שרק הבנות יטפלו בו... העלנו אותו ואז הוא ביקש שניקח אותו הביתה כי הוא קבע עם 'בחורה' (יצאנית...). בסוף לקחנו אותו לבית חולים במרחק חצי שעה נסיעה (לפי בקשתו) , ובדרך הוא דרש שנשים שירים על פווווווווווווווווווווווווווווול ווליום (באמבולנסים של השברולט- הסוואנות- בערך 50 או יותר ווליום!), וכל הדרך הוא שר לנו שלמה ארצי ומחא כפיים והמע"ר והמע"רית מאחורה שיתפו איתו פעולה ושרו ורקדו..
ואז באמצע הדרך הוא אמר שהוא חייב להשתין, והשתין בשקית הקאה- ואז נזכרתי שהשארנו את המע"רית המסכנה איתו מאחורה ומהר קראתי לה לפאראמדיק...
כשהגענו לבי"ח והכנסנו אותו למיון כל פעם שהגיע איש צוות של המיון הוא הוציא להם לשון וירק עליהם ( כמו שהילדים הקטנים עושים קולות של פלוץ כזה?).
אוי.... זה היה סיוט.
ואז אחרי 10 דקות קיבלנו נסיעה להעביר אותו לבית חולים הרבה יותר קרוב למקום שממנו לקחנו אותו...
בעעע!!
הייתי זורק אותו מהאמבולנס.הדרכה
אולי... רק שאני והנהגת נהננו יותר מדי (מקדימה)
יערולאחרונה
תגידו רגעעלמת חן
דוד שלי נפל ואיבד הכרה ועכשיו הוא התעורר ומדבר חלש
השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה ששמו אותו בטיפול נמרץ?
לכאורה הוא בעצם רק התעלף
לא יודע כמה פעיל פה...ניב שטרן
בדקת עם איחוד הצלה?פתית שלג
א. איפה בודקים?ניב שטרן
תתקשר אליהםפתית שלג
גם לאיחוד הצלה וגם למד"א.
אני יודע פשוט שבאיחוד הצלה מצוי יותר קורסים נפרדים.
ולפי מה שידוע לי מד"א מכבדים את הקורס של איחוד הצלה.
(ואם אתה מתכוון להתנדב, אז התשלום סמלי..)
מה המספרים?ניב שטרן
מדא *8101 איחוד 025436540פתית שלגאחרונה
ואולי תעדכן פה בפורוםפתית שלג
קורס חובשים מבחן אג''ם עזרה דחוף בבקשהcatt
שלום, יש לי מועד ג' של מבחן אג''ם (נהלים עברתי ברוך השם)
אני לא מצליח להתכונן, כל החומר לא ברור, מפוזר ומאוד ארוך, זה לא כמו עם שאר החומר והמבחן המסכם אותו עברתי בקלות.
למישהו בבקשה יש את המבחנים עם תשובות? אני חייב ממש ממש דחוף, אני לא רוצה ליפול בקורס חובשים שהשקעתי בו אלפי שקלים ומעל חצי שנה בגלל המבחן השטותי הזה
תודה רבה לעונים!!
קורס חובשת או מ"ער לנשים בלבד ?אין
אולי באיחוד הצלה,לא לנוערישראלית2❤🇮🇱אחרונה
שאלה על קורס 60ישראלית2❤🇮🇱
מישהו יודע במקרה אם בקורס 60 יש דברים עם אינפוזיות/ורידים/מחטים? אני ממש מפחדת מזה אבל ממש רוצה לעבור את הקורס..בעייתי?😅
בגדול לא אמור להיותהריון ראשון13
כי נוער לא מתעסקים בזה..
מקסייימום מלמדים בדיקת סוכר שזה עם מחט לא ניראית
ואי פצצהה(; תודה(:ישראלית2❤🇮🇱אחרונה
התנדבות בנטןמנ1
או שאני לא יכול להתנדב אז?
תודה רבה מראש!!!
רשמיתמשקפת
בתכלס יש נהגים/צוותים שמאפשרים לעלות גם בלי הכשרה אבל זה דיי נדיר וקורה בעיקר אם יש מחסור באנשי צוות
אז תיאורטית אפשר להרשם למשמרת בנטן או שא"א?מנ1אחרונה
יצירת קשר עם מדא לעניין התנדבותשיבול
אני מעוניין בהתנדבות ולעשות קורס במד"א אך יש לי שאלות אליהם קודם.
למשל שלחתי טופס מקוון אבל אני לא בטוח שמילאתי כמו שצריך ושזה עבר, אני מתלבט איזה קורס איפה ומתי, ובאופן כללי אני לא מבין מתי יחזורו אלי אם בכלל 
הבעיה שלא עונים בטלפון שבאתר (03-9101101) כנראה שהם עמוסים מאד תמיד. איך אפשר ליצור קשר עם אדם רלוונטי לעניין התנדבות וקורסים?
תודה