שבוע טוב!
אני בשבוע 32, ונמאס לי!!! פשוט נמאס לי.
אני מתעצבנת מכל דבר קטן, יש לי מלא דברים לעשות ואין לי ממש עזרה מבעלי כי הוא רוב הזמן בעבודה (איש קבע בחיל האוויר שעושה 2 לילות בשבוע בבסיס) והוא עסוק מלא, ויש לנו לחפש דירה, אוטו, לסדר עניינים בבנק והוא פשוט שוכח לעשות הכל, ולי נמאס להיות היחידה שעושה!!!
ואנחנו חייבים לחפש דחוף דירה אחרת, כי היא פיצית, ובשכונה ממש דוחה בירושלים שאני ממש לא רוצה להישאר שם בזמן הקרוב ובטח שלא לאחר הלידה עם ילד. אין סיכוי. אני בדיכאון שם.
נמאס לי מהמחשבות, שמצד אחד אני שמחה שאני הולכת להיות אמא והולך לקרות לי הדבר הכי מדהים בעולם, ומצד שני אני מפחדת, כ"כ מפחדת מלהיות אמא, אני צעירה (22), ולא תכננתי את זה, ונכון שזה הדבר הכי טוב שיכול להיות במיוחד שיש כ"כ הרבה בעיות היום ולא הכי קל להיכנס להריון, אבל אני מפחדת, כל החיים שלי עומדים להשתנות ואני מפחדת שזה ישפיע לי לרעה על הקשר שלי עם בעלי. אני דווקא לא מפחדת מהאחריות, אלא מהשינוי, מהדבר הכ"כ גדול הזה... ונמאס לי כל הזמן לחשוב. ואני בלחץ, כל הזמן.
בלחץ שהתינוק יצא בריא ושלם, ומפחידים אותי סיבוכים שיכולים לקרות לכל אחת בלידה או אחריה, ומפחיד אותי שיצא לי תינוק שמן, או גדול מהממוצע, ועד כמה שזה נשמע מגעיל למרות שזו ממש לא הכוונה אבל מרתיע אותי שיצא מכוער, או שעיר, או מעצבן (סליחה מראש על התיאורים אני פשוט משתפת בהכל ואני בטוחה שזה לא נשמע טוב! אבל זו לא הכוונה).
אני מפחדת פתאום ממלא דברים...
אני ישנה כ"כ גרוע בלילות כי יש לי במשך כל ההריון כאבי גב נוראיים, אין לי כוח לקום בבוקר, אני מתעצלת. אני רוצה להתאפר לעבודה ולהרגיש טוב עם עצמי אבל אין לי כוח, אני מרגישה כזו בטטה עם מצבי רוח...
בסה"כ אני בסדר וסתם נשמעת מאוד נוראית, אבל הכל מתסכול ואין לי את מי לשתף כי רק כשאני כותבת יוצא לי כל מה שאני רוצה לומר!
אני עצבנית, הרבה, וזה לא בריא לי כי גם יש לי פסוריאזיס (קל).
ו....אוף!!!!
נמאס לי. אני חייבת להתפרק!!! אוף אוף אוף!!!

)