בס"ד
יש כאלו שלטעמי לספר ולדבר יכול ממש לעזור להם!! ויש כאלו שזה עלול ממש להלחיץ וללחוץ, ורצוי שלא.
אני בקשתי שיתפללו. אבל לא סיפרתי על הטסט לאיש. מי שידע- ידע.
ואני אישית כן שמחה על כך. כי לצערי הרב מאוווד!! יש אנשים בעולם שלא אוהבים אנשים שמצלחים עד שזה מגיע לפסים אישיים. יש כאלו שישמחו על מפלתך. לאידך. יתנו לך את התחושה שאתה כשלון חרוץ. לא הייתי רוצה שיגיע אל אדם כזה הידיעה כמה זמן אני לומדת ואיזה טסט עברתי.
וזה עצוב. זה באמת עצוב שיש מצב כזה. שאנשים צריכים להסתיר את מספר השיעורים.. את מספר הטסטים.. את מספר התיאוריות. עצוב לי שאני מזוהה כאנונימית!!
אבל רק המחשבה שמישהו יחשוב שלא עברתי חלילה טסט ראשון.. שעשיתי יותר מ28 שיעורים {מי ישמע!! רוב העולם עובר אותם..} נורא מרתיעה אותי. אני חושבת שחלק מספיק גדול {לא יודעת אם חצי. אבל הרבה} מהעצב שהיה לי בעקבות כך שנכשלתי בטסט היה-- כולם היו בטוחים שאני אעבור. מה ההם יגדו.. ומה האלה יחשבו.. וכולי.
עד שהבנתי.. אני לא חייבת חשבון לאף אחד!! לא לגבי מספר השיעורים ולא לגבי הטסטים. אם מישהו זכאי לדעת זה הורי שמשלמים. חבל כל כך על המאמץ הקשה הזה.
אז אם אתה בחברה באמת טובה שאין ח"ו קנאה ותחרות- תספר לחברייך הטובים. בכל זאת לדעתי לא צריך לספר לכל אחד מהטעם של "הדבר הסמוי מהעין יש בו ברכה" 
המון ברכה והצלחה!!!
והעיקר-- רוגע!! וחיוך..

נ.ב חשוב שתדעו {אני לא ידעתי}---- לא מכשילים טסט על כביית מנוע!! לי כבה המנוע די בתחילה מרעידות ברגל וחשבתי שהטסט כבר הלך לי. לא משנה כמה גרוע הלך לכם. תמשיכו כל דקה כאילו היא הראשונה ותעשו את הטוב ביותר!!
ואם לא עברתם חלילה-- אתם לא אמורים להתנצל על זה בפני אף אחד!! |אומר טיפה לכם והרבה לעצמי..|
באמת שככה השם רצה!! יש מישהו שרק יעמוד בפקקים ויעבור ויש אחד שיסע יפה כל הדרך ובשניה אחת של חוסר תשומת לב יכשל. {יש לי חברה שלמדה שעתיים לתיאוריה. בכלל לא מחוברת. עשתה כמה שאלות ועברה. בכלל לא למדה את כל התמרורים. עשתה 28 שיעורים ועברה ראשון. 28 שיעורים!!! שעתיים למדה!! היא בכלל לא יודעת הכל. ועל זה האמת אמרתי לה--- אני מפחדת להיות איתך על הכביש. אני לא חושבת שיש הזכות להיות על הכביש כשאתה לא מכיר אותו על בוריו. אבל מצד שני זה מראה-- לה השם סידר נסיון במקום אחר..}
ריבונו של עולם, זכני לעבור כבר בקרוב! אמן!