יש לי מן קטע כזה, שאני לא מצליחה להפטר ממנו...
מעניין אותי אם גם לכם זה קורה, ואני צריכה עצות איך להיפטר מזה, או ללמוד לראות את זה אחרת..
אני דוסית, כאילו- דוסיתת, אבל לא ברמות קשות..
חשוב לי הצניעות וזהה, ואני לא הולכת עם אלאדין או חצאית מכנס ברחוב, אבל נגיד גם לא אכפת לי שחברות שלי יראו אותי בפיג'מה קצרה..[לא כל אחת, הטובות בד"כ]. אני הולכת עם שרוולים עד המרפק, וחצאיו לא הכי ארוכות, אבל עוברות ת'ברך...
בבריכה אני עם בגד-ים צנוע, ולא הולכת עם ביקיני אף פעם..
אבל- כשאני רואה איזה ילדה שהיא שיא הדוסית כיילו- שרוולים עד האצבעות בערך (לא מדברת על קרדיגנים וכאלו- אלא ביומיום) והולכת עם חצאיות א-רוכות, זה קצת מציק לי, ולפעמים אפילו מעורר בי זלזול וצורך להתרחק..
לאיודעת למה, פשוט יש לי תחושה, שאלה שהולכות כ"כ צנוע מהודק כזה, הם כאילו מזלזלות בנו[אלה שפחות מ-ק-פידות] וזה נראה לי כאילו הם מנסות להתעלות עלינו- אנחנו יותר דתיות מכם...
מצד שני- אין לי בעיה בכלל עם אלה שהולכות עם ביקיני בבריכה. הדוסי-לייט הזה... אני לא מנסה להיות כמוהם, אבל לא מזלזלת בהם..אולי אפילו קצת מרגישה שהם יפות... לא שאני הייתי הולכת ככה, יש לי גבולות אחרים, אבל נחמד לי איתן, יותר מאלה הדוסיות בטירווף!
אני מרגישה כאילו אני סתם מפתחת עצבנות כזאת, חוסר סובלנות וזלזול כלפי אלה היותר 'צנועות'...וזה קשהה![]()
באמת מחילה מכל מי שקוראת את זה ומזדהה עם הצד הדוס בטירוף.. אוהבת אתכן,
ומתשתדלת לאהוב הכי בעולם.. רק תעזרו לי למצוא את הדרך לשם... 
אשמח ממש לעצות!!
בבקשה תקראו הכל.. זה חשוב לי! אני יודעת שלא כ"כ אוהבים לקרוא תגובות ארוכות אבל- אני פשוט אובדת עצות ![]()
תודה נשמוות שאתן!! 
אוהבת אותך מאוד מאוד!! כי את בת של מלך

)