קורס חובשים בין הזמניםב.ש.

בבין הזמנים הקרוב (סוכות) ייפתח אי"ה קורס חובשים של מד"א (תנאי פנימיה) עבור מתנדבי מד"א שכיום בינישים.

למעוניינים להירשם ולקבל פרטים - אני בש"א.

קורס מרוכז? כמה זמן? איפה?-משה ר-
מי"א תשרי - כ"ט תשריבנדא מצוי!!

עלות 250 תנאי פנימיה בשעלבים

רק למתנדבי מד"א בהווה או בעבר

פרטים בפנים:ב.ש.
עבר עריכה על ידי בנדא מצוי!! בתאריך י"ט באלול תשע"ג 15:23
עבר עריכה על ידי בנדא מצוי!! בתאריך י"ט באלול תשע"ג 15:16
עבר עריכה על ידי בנדא מצוי!! בתאריך י"ט באלול תשע"ג 15:10

טופס מידע והרשמה - קורס חובשים בין הזמנים סוכות תשע"ד

שלום וברוכים הבאים להרשמה לקורס חובשים בין הזמנים סוכות תשע"ד!
הגעת לטופס ההרשמה לקורס חובשים בין הזמנים סוכות תשע"ד. בעמוד זה מופיע מידע לגבי הקורס, נא לקרוא בעיון. בתחתית הדף מופיע כפתור "המשך" (continue) המעביר אותך לטופס ההרשמה. הקורס הינו קורס חובשים המתקיים במתכונת דומה לשני הקורסים הקודמים - קורס חובשים מרוכז המיועד למתנדבי מד"א הלומדים בישיבות.

מטרת הקורס לחזק את המענה הרפואי בתחנות מד"א בעזרת בחורים הלומדים בישיבות הפרוסות בכל הארץ אשר קורסי החובשים הרגילים אינן מתאימים להן מבחינת לוח הזמנים. לאור זאת, הוחלט לנצל את החופשה המרוכזת של הישיבות ("בין הזמנים") ולתת קורס מרוכז לבחורים שבמשך שאר השנה מפוזרים במקומות למודיהם המגוונים ובכך עוזרים לפריסה הארצית של מד"א.
הקורס מקנה תעודת חובש רפואת חירום במד"א ומאפשר להיות חובש מלווה (גם בטיולים, כנדרש על ידי משרד החינוך). המעוניינים והמתאימים להיות נהגים יכולים להמשיך עם השתלמות תעבורה במרחבים.

הקורס מתקיים בבין הזמנים בשלושה חלקים:
א' - יום ראשון י"א תשרי - יום רביעי י"ד תשרי  (15-18 ספט')
ב' - יום ראשון י"ח תשרי - יום שלישי כ' תשרי (22-24 ספט')
ג' - יום שישי כ"ג תשרי - יום חמישי כ"ט תשרי (27 ספט' - 3 אוק')
הבהרה: הקורס לא כולל חג של סוכות, שבת חול המועד סוכות, הושענא רבא ושמיני עצרת, אבל כן כולל את ימי חול המועד ואת שבת "בראשית".
על מנת להספיק את החומר הנדרש בזמן הקצר וברמה הראויה, הקורס הינו דחוס מאד והלימודים הם לאורך כל היום: 8:00-22:00. אינטנסיביות זו אינה מאפשרת גמישות רבה (אפילו לא ברמה המקובלת בקורסים אחרים במד"א) וישנה הקפדה יתרה במשמעת, כולל דרישת נוכחות מלאה לאורך כל הקורס.
הקורס מתקיים בתנאי פנימייה מלאים (לינה + 3 ארוחות) ובליווי צמוד של סגל הקורס.
מחיר הקורס: 250 ש"ח שישולמו בכרטיס אשראי דרך אתר מד"א (קישור יישלח עם הודעת קבלה לקורס).
הקורס מיועד למתנדבי מד"א הפעילים בלבד ומתבסס על הידע והניסיון המוקדם שלהם, והם מתבקשים לחזור על החומר לקראת הקורס.

הקורס מיועד למתנדביים בעלי רקע עיוני ומעשי העומדים בתנאים הבאים:

• מתנדבי נוער במד"א שסיימו את לימודם בתיכון ועברו למסגרות ישיבתיות וממשיכים להתנדב במד"א.
  • מתנדבי שסיימו את שירותם הצבאי וחוזרים להתנדבות ולא עברו 3 שנים משנת התנדבותם האחרונה.
  • חובשים צבאיים המעוניינים להצטרף לשורות מד"א.

בכל מקרה הקבלה לקורס מותנית באישור מרכז מד"א.

הקורס מתבסס על הידע והניסיון המוקדם ולכן אתם מתבקשים לחזור על החומר לקראת הקורס. בתחילת הקורס יתקיים מבחן!

מי שאינו מתנדב במד"א ומחפש קורס, מוזמן לפנות למשרדי ההדרכה של מד"א באזור בו הוא מעוניין להתנדב (טלפונים רלוונטים מופיעים למטה). הקורס מיועד למתנדבים בוגרים הלומדים במסגרות ישיבתיות ולא למי שטרם סיים י"ב.

המסיימים את הקורס מתחייבים להתנדב במשך שנה בתחנת מד"א כפי שיבחרו בטופס זה, בכפוף לצרכי מד"א.
מטרת הקורס לחזק את הפריפריה ויש דרישה של התנדבות בהיקף של 32 שעות חודשיות (משמרת בשבוע) במשך שנה מסיום הקורס. לכן יתקבלו לקורס חניכים שתאריך גיוסם לא לפני אוגוסט 2014, או לחילופין, כבר סיימו את פרק שירותם הצבאי.
שליחת טופס ההרשמה אינה מבטיחה קבלה. יש לשלוח תמונה, מכתב המלצה מהאחראי בתחנת המקור ואישור על תשלום דמי חבר לשנת 2013 (מתנדבים החוזרים לאחר שירות צבאי - לפנות לתחנת המקור ולשלם דמי חבר לשנה זו).

את המסמכים יש לשלוח אחרי מילוי טופס ההרשמה.

חובשים צבאיים - נא לשלוח תעודת חובש צבאי (או גיליון סיום קורס חובשים/אישור מקצוע צבאי מקצין העיר). לגבי ביטוח - מכיוון שזה הקורס הראשון שלכם במד"א, תתבקשו בנוסף לשלם 180 ש"ח המשולמים בקורס מתנדבים ראשוני של מד"א, והם כוללים את דמי הביטוח.

קבלה לקורס מותנית באישור מרכז מד"א.
שליחת מסמכים ושאלות פרטניות יש לשלוח לכתובת: Hovshim101@gmail.com.
נא
לקרוא את טופס ההרשמה בעיון ולמלא בדייקנות כנדרש, ולוודא שלא רשמת ברירת מחדל/טעות הקלדה.
לטופס ההרשמה, לחץ על כפתור "המשך" (continue) המופיע בתחתית המסך.

לפרטים נוספים והרשמה: tllg.net/succot5774  או  TinyURL.com/succot5774 .

אופציה לקישור: https://docs.google.com/forms/d/1LHEnRsOs428KzeTMwynWol9lFAdfujny_v2zYI_afjk/viewform

הרשמה עד יום שני כ"ז אלול (2 ספט') בשעה 9:00 בבוקר. יש לשלוח מסמכים עד תאריך זה.
באישור פרטני ניתן לשלוח מסמכים מאוחר יותר.
רצוי להירשם כמה שיותר מוקדם - הרשמה מאוחרת מפחיתה סיכויי קבלה!

מי שהקורס לא רלוונטי לגביו אך מעוניין לחפש קורס אחר מוזמן לפנות למחלקת הדרכה במרחבים השונים:
מרחב ירושלים    02-6523133, מרחב ירדן  04-6790111, מרחב אשר 04-9912333, מרחב כרמל  04-8512233, מרחב גלבוע 04-6421333, מרחב שרון 09-8623333, מרחב ירקון 03-9345588, מרחב דן
03-5460111, מרחב איילון 03-9642333, מרחב לכיש 08-8551333, מרחב נגב 08-6274767.
אלו המספרים המנהלתיים של משרדי המרחבים, יש לבקש את מחלקת הדרכה.
ניתן גם לפנות למחלקת הדרכה ארצית 1-700-500-430 או למלא את הטופס בכתובת http://www.mdais.org/368/מומלץ לברר לגבי קורס 88 שבחלק מהמקומות ניתן במסגרת מרוכזת בחופשת בין הזמנים.

באסה..-משה ר-
אחרי החגים אמור להיפתח קורס חובשים מתנדביםבנדא מצוי!!

קורס שעלותו 180 ש"ח למטרת התנדבות

התחייבות לשנת התנדבות(2 משמרות בחודש)

במבוא חורון

ברגע שיהיו לי פרטים מדוייקים יותר אפרסם

מתי מחזירים תשובות?אנונימי (פותח)

אם אני בפנים או ח"ו לא?

תשאל את מי שדיברת איתוב.ש.אחרונה
תגידו רגעעלמת חן

דוד שלי נפל ואיבד הכרה ועכשיו הוא התעורר ומדבר חלש

השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה ששמו אותו בטיפול נמרץ?

לכאורה הוא בעצם רק התעלף

לא יודע כמה פעיל פה...ניב שטרן
אבל מישהו יודע על קורס חובשים לביינישים בבין הזמנים?
בדקת עם איחוד הצלה?פתית שלג
א. איפה בודקים?ניב שטרן
ב. בעיקרון אני מעדיף לעשות דרך מד"א...
תתקשר אליהםפתית שלג

גם לאיחוד הצלה וגם למד"א.

אני יודע פשוט שבאיחוד הצלה מצוי יותר קורסים נפרדים.

ולפי מה שידוע לי מד"א מכבדים את הקורס של איחוד הצלה.

(ואם אתה מתכוון להתנדב, אז התשלום סמלי..)

מה המספרים?ניב שטרן
מדא *8101 איחוד 025436540פתית שלגאחרונה
ואולי תעדכן פה בפורוםפתית שלג
קורס חובשים מבחן אג''ם עזרה דחוף בבקשהcatt

שלום, יש לי מועד ג' של מבחן אג''ם (נהלים עברתי ברוך השם)
אני לא מצליח להתכונן, כל החומר לא ברור, מפוזר ומאוד ארוך, זה לא כמו עם שאר החומר והמבחן המסכם אותו עברתי בקלות.
למישהו בבקשה יש את המבחנים עם תשובות? אני חייב ממש ממש דחוף, אני לא רוצה ליפול בקורס חובשים שהשקעתי בו אלפי שקלים ומעל חצי שנה בגלל המבחן השטותי הזה
תודה רבה לעונים!!

קורס חובשת או מ"ער לנשים בלבד ?אין
יש דבר כזה?
אולי באיחוד הצלה,לא לנוערישראלית2❤🇮🇱אחרונה
שאלה על קורס 60ישראלית2❤🇮🇱
אהלןן
מישהו יודע במקרה אם בקורס 60 יש דברים עם אינפוזיות/ורידים/מחטים? אני ממש מפחדת מזה אבל ממש רוצה לעבור את הקורס..בעייתי?😅
בגדול לא אמור להיותהריון ראשון13

כי נוער לא מתעסקים בזה..
מקסייימום מלמדים בדיקת סוכר שזה עם מחט לא ניראית 

ואי פצצהה(; תודה(:ישראלית2❤🇮🇱אחרונה
התנדבות בנטןמנ1
אם אין בתחנה שאני מתנדב אמבולנס לבן אני יכול להשתבש לנטן?
או שאני לא יכול להתנדב אז?

תודה רבה מראש!!!
רשמיתמשקפת
אסור לך לעלות על אטן/נטן בלי הכשרה
בתכלס יש נהגים/צוותים שמאפשרים לעלות גם בלי הכשרה אבל זה דיי נדיר וקורה בעיקר אם יש מחסור באנשי צוות
אז תיאורטית אפשר להרשם למשמרת בנטן או שא"א?מנ1אחרונה
יצירת קשר עם מדא לעניין התנדבותשיבול

אני מעוניין בהתנדבות ולעשות קורס במד"א אך יש לי שאלות אליהם קודם.

למשל שלחתי טופס מקוון אבל אני לא בטוח שמילאתי כמו שצריך ושזה עבר, אני מתלבט איזה קורס איפה ומתי, ובאופן כללי אני לא מבין מתי יחזורו אלי אם בכלל

הבעיה שלא עונים בטלפון שבאתר (03-9101101) כנראה שהם עמוסים מאד תמיד. איך אפשר ליצור קשר עם אדם רלוונטי לעניין התנדבות וקורסים?

תודה

תנסה להתקשר ל8101*תגל הארץאחרונה
עריכהשושנושי

אולי יעניין אותך