למה כל פעם את חייבת לתת לי הרגשה שאני פשוט דפוקה?שיצאתי הכי דפוקה שאפשר מכל הכיוונים!!
מה הענין שלך לעשות לי הרגשה כ"כ רעה בלב שאני לא טובה?!
לידי אבל רק לידי את מתנהגת עם ביטחון עצמי בשמיים ומרשה לעצמך לומר הכל, להעיר לי על צניעות (שאני לא סובלת שאת עושה את זה!זה ענין שלי עם עצמי ואת לא צכה לסדר לי ת'חצאית וכו'..) כן, אני יודעת שאני נהיתי השנה קצת אבל באמת באמת קצת פחות דוסה ואת קצת יותר..פסדר את יכולה להבין!!
פעם היינו הזוג המושלם הזה שבחיים לא רב והסתבך אחת עם השניה..שכולם הסתכלו עלינו בהערכה מטורפת שאנחנו ככה.. שבחיים לא הוצאנו מילה לא טובה על השניה.. אם פעם הייתי מתפללת שהיא תבוא לכל דבר שאני הולכת אז עכשיו בידיוק הפוך (והיא לא נראלי יודעת את זה..) כי כשהיא באה לדברים שאנ באה אני מרגישה פתאום עם הרבה פחות ביטחון.. איפה אנחנו ואיפה זה?! אז כן אנחנו עדיין חברות טובות מדברות, מתקשרות, משחנשות המון המון!!ועדיין אנחנו בחיים לא רבות אבל בתוך תוכינו יש משו..אני לפחות מרגישה שיש משו ביננו ובחיים לא נעיז לדבר עליו אחת עם השניה וכל הזמן נמשיך את השגרה כאילו הכל רגיל..זה מתסכל..וזה גם בא בהתקפות!!אני יכולה לחזור הביתה מתוסכלת ברמות מדברים רק בגלל ההרגשה שהיא נותנת לי..
ואני אוהבת אותה!!מאדד!!פשוט היום היה משו שממש תיסכל אותי..אוףף!!אני לוידעת להסביר ת'צמי..כי אנחנו כן חברות טובות!!אבל יש משו ביננו!!!!
מקווה שהובנתי..
-סופריקה- וסחטיין למי שהגיע עד פה
דיי טעטע!!!קשה ליי!!!תעזור לי!!!

)
זה ממש חשוב!!