ראש השנה הגיע ואיתו בקשות סליחה לכאן ולכאן מתקשרים לדודה שלא ראינו שנתיים מבקשים סליחה, לחברה מלפני דור ומבקשים סליחה לחבר מהסניף שאבד בעולם ומבקשים סליחה...
הלו... רגע... עצרו שניה...
יש לך אישה?! יש לך בעל?! ממנו בקשת סליחה?
לענ"ד בימים אלו לפני תחילתה של שנה חדשה מתוך תקווה לשנה יותר טובה בזוגיות ועם הילדים מחובתו של כל אחד ואחת לשבת ולעשות חושבים, איך הייתה השנה הזו? פגעתי? הערכתי? ידעתי לפרגן? נתתי את מלוא תשומת הלב והאהבה? אז ברור שמבקשים סליחה ככה בנחמדות, אבל מה עם איזה מכתב טוב מפורט קצת להודות על טעויות נפוצות הנובעות לא מרוע ח"ו אלא מכך שאנחנו חיים צמוד 24\7 מה עם איזה בקשת סליחה ראויה מהילדים המתוקים שלנו? הם שסובלים אותנו כשאין לנו כח ואין לנו זמן ובמיוחד אחרי חופש כזה ארוך שגורר אחריו התפרצויות לפעמים וחוסר סבלנו מיד פעם...
יכול להיות שאני היחיד אבל יש בי איזו אמונה קטנה שאני לא היחיד אז חשבתי לקראת השנה החדשה ועל מנת שהיא תהיה טובה יותר לשבת ולהעלות על הכתב את המקומות בהם לא הייתי בסדר ולבקש עליהם סליחה ומאידך לכתוב את כמות ההערכה והאהבה שיש למי שאיתי שנותנת לי את עצמה במסירות ולא אפרט את כל מה שהיא עושה למעני החל מניקוי הבית וסידורו וכלה בדברים שאין להם שיעור...
אני בטוח שזה מועיל...
בעזהי"ת שנזכה מתוך "אתה שלום וביתך שלום" ל "ונתתי שלום בארץ ושמחת עולם ליושביה"
שנה טובה לכל בית ישראל

תגובה נפלאה