אהלן בננות! 
אז..מה שלומכן?
קודם כל, שנת הלימודים נפתחה, בין אם היום אתמול או מחר בע"ה. אז ב"הצלחה ע נ ק י ת לכולן! 
ובכן, וודאי נתקלתן לאחרונה בשרשורים שדנו בנושאים די רגישים. (השרשור שהזכיר את ה"מקווה" למשל,)
בשרשור נחשפנו גם לתגובות בהן נדרש למחוק את השרשור בטענה כי מדובר בנושאים רגישים שאינם מיועדים לכלל הקוראות בפורום בשל אי בשלותן מבחינת הגיל עדיין.
מחד, כפי שהזכירה רחלקה, מדובר באינטרנט, כלי פתוח. ובנות צריכות להבין שמכורח המצב הן עלולות להיתקל בתכנים "פתוחים" יותר.
מאידך, באמת יש בנות צעירות מדי, התלונות התקבלו בהבנה, ואין ברצוננו "לפרוץ" את חומת התמימות.
על כן, הגענו להסכמה, נוהל חדש בפורום.
1.מעתה ואילך, כל שרשור שיעסוק בנושאים *רגישים* (בנות, שיקול הדעת שלכן יעזור לכן האם לקטלג את הנושא כרגיש או לא, אם אתן בהתלבטות ניתן להתייעץ עם המנהלות טרם פתיחת השרשור.)
יסומן בכותרת בסימן: *נושא רגיש*.
2.שרשור העוסק בנושא רגיש ולא סומן כך עקב שכחה, חוסר מחשבה כי מדובר בנושא רגיש יסומן ככזה על ידי המנהלות.
3."כל כבודה בת מלך פנימה"- בנות יקרות, אנא לנקוט בשפה נקייה ככל האפשר, מדובר בפורום דתי.
ואני באמת מעריכה את הרצון לדעת ולהבין דברים שאינם ברורים. אבל נא לחשוב פעמיים האם הנושא נרשם בצורה ראויה.
4. בנות שרוצות לקבל מידע מסוים שסומן כרגיש אך אין מקום הדיון בו על גיליונות הפורום מוזמנת לשאול ולברר באישי, המנהלות כאן, תשתדלנה לענות ככל יכולתן בע"ה. (משתתפות פורום בוגרות המסכימות לתת מענה, אשמח אם תתפקדנה בתגובות.)
5.בנות יקרות! אין רצוננו שכל שרשור שיסומן כ*נושא רגיש* יהפוך למוקד העניינים, מדובר בבנות שרוצות להבין, ויש מצב שתיחשפנה לתכנים שאינכן רוצות להיחשף אליהם.
לבקשתכם משרישים את הנוהל החדש, נא להתנהל בחכמה ולהבין מה ראוי *לי* ועל מה עדיף ורצוי לדלג.
6.אני מבקשת מכל חברות הפורום להגיב להודעה כאות לקריאתה.
7. שיהיה ב"הצלחה לכולנו!!! 

מאיתנו, צוות ההנהלה.![]()

)