פשוט נמאס!
והגיע הזמן לצעוק את זה!!!!
אני כותבת כאן בשם רווקים ורווקות רבים שאני מכירה!!!
וכותבת כנגד מול אנשים ריאליסטים ו"חכמים" שבטוחים שהם יודעים למה אני רווקה עדיין....
אני עושה כל שביכולתי ושומרת על ראש פתוח לגבי הצעות. אני עושה כל השתדלות וסגולה שאני יכולה!
הורי מתפללים עליי בכל הזדמנות וכ"כ הרבה שדכנים ושדכניות ואנשים טובים מכירים אותי ומה אני מחפשת
אז תפסיקו לתת סיבות ולנסות להסביר את תופעת הרווקות ה"מאוחרת". אין כאן עיכוב ואין כאן בררנות!
יש כאן בני אדם שבדיוק כמו מכרינו הנשואים רוצים למצוא מישהו מתאים, שיהיה לו נעים לגור איתו ולהקים איתו משפחה!
מישהו שהם יכולים להעריך ולחבב...
אז תפסיקו להחליט בשבילנו שאנו עקשנים או בררנים או "סתם".
תתחילו להאמין מה' אישה לאיש ובנתיים כנראה שה' לא רוצה שנתחתן! פשוט לא רוצה! למה? הרבה סיבות!
כל מי שעובד בעבודה שיש בה משמעות או לומד תורה או מקצוע שהוא אוהב ויכול לתרום בשל כך צריך להגיע למיצוי עצמי גבוה ולהאמין שכרגע, למרות שהוא/היא רוצה להתעסק בזוגיות וטיטולים ה' החליט שהוא נותן לו ייעוד אחר בחיים! יש לו משימה!
וברגע שנעשה זאת, ניהיה שמחים באמת! שמחים ומאמינים שכל מה שה' עושה הוא עושה לטובה! נחזק את האמונה ובעז"ה כשנגיע לרגע שבו ה' רוצה שנקים בית נגיע ממקום שמח, מאמין ומלא סיפוק של עשיה! כל אחד מאיתנו רוצה להפגש עם מישהו/מישהי כזה.
שנה טובה ומתוקה!
כתבתי את הדברים האלו בעיקר לעצמי- להתחזק באמונה!!!