אני יודעת שזו דירשה הזויה לחלוטין.. אבל אנחנו לא אוהבים פלפלים מבושלים..
[כן פלפל חריף. אבל לא פלפל אדום רגיל של מטבוחה..]
וגם, ישלי רק עגבניות מרוסקות בקופסת שימורים.. כי שכחו לקנות עגבניות..
אז חשבתי להכין ככה:
לטגן הרבה בצל. ושום. להוסיף עגבניות מרוסקות [בשימורים, כי אבא שכח לקנות עגבניות..] ופלפל חריף חתוך לפרוסות.. ולבשל הרבה זמןן...
נראלכם ילך? כדאי להוסיף עוד משו? עוד תיבול כלשו? [מל"פ כמובן.. אבל חוצמזה?]

אז זה מתמכן
)
)
