עד כמה אתם חושבים שצריך להקפיד עם חניכות על עמידה בזמנים???
האם יש הבדל בדרישות שלכם בין חניכה בשבט קטן לשבט יותר בוגר?
נגיד, אני בדר"כ די קשוחה בקטע הזה...
אם אני מגיעה לסניף ומחכה כרבע שעה+ ושום חניכה לא טרחה הגיע, אני פשוט קמה והולכת...
היום קרה לי המקרה הנ"ל: עשיתי להם פעולה שייייא המושקעת וכיפית... צ'ופרים וכל מה שתרצו... לפני זה התקשרו אלי כמה חניכות ושאלו מתי הפעולה, הקיצר הייתי בטוחה שדווקא הולכות להגיע מספר לא רע של בנות...
אני יושבת לי ומחכה (מזל שהיה עלי אמפי אחרת הייתי מתה...) ואף אחת לא מגיעה... עברו 25 דקות (בדר"כ אני הולכת אחרי ערך רבע שעה אבל הפעם ממש רציתי לתת להם עוד צ'אנס כי רציתי ממש להעביר להם ת'פעולה הזאת...) וגם לאחר פרק הזמן הנ"ל אף אחת לא נראית באופק...
כולי מבועסת הלכתי לי הבייתה. 5 דקות אחרי שהגעתי הבייתה מצלצל לי הפלא'. על הקו חניכה שלי (ולידה היו עוד 3) והיא שואלת איפה אני... הסברתי לה דיי בעדינות שהם אחרו בכמעט חצי שעה וזה ממש לא בסדר וחוסר אחריות. התפקיד שלי זה להעביר פעולה ולא לחכות שכבודם יואילו בטובם להגיע ותהא הסיבה אשר תהא...
הקטע, שמילא זה היה נגיד שיעורי בית- סבבה... אבל אני יודעת שהם הלכו אחת לשניה ואחרו כי סתם היו באמצע איזה משחק או משו בסגנון... וסתם כי הם פשוט מזלזלות... הם חושבות שהם עושות למדריכה טובה שהם באות... ככה לפחות נראלי...
היא מנתקת. אחרי עוד 2 דקות מתקשרת אחת אחרת ומתחננת שאני יבוא לעשות וזה לא אשמתה שהיא איחרה כי השנייה עיכבה אותה. אמרתי לה שזה לא משנה מי הגורם וזה באמת לא מעניין אותי.
ות'אמת, נילחמתי בעצמי... ממש רציתי להגיד לה: "חכו שמה, אני רצה אליכם!!!" אבל מצד שני זה הכי לא חינוכי שיכול להיות!!!
טוב, גמרתי לשפוך...
תגידו מה אתם הייתם עושים, או מה אתם חושבים בכלל על הנושא הזה... (וכן, כבר עשיתי להם על זה פעולה...)