שלום לכולם
אני יודעת שיש עכשיו שרשור על המצב הזה והיו עוד כמה עם כל הסגולות (וכן בדקנו את כל הספרים בבית) אבל יש לי כמה שאלות
אני בשבוע 35 והבחור עוד נח לו במצב עכוז אני בהריון חמישי אחרי 4 לידות רגילו ב"ה (שניים אחרונות מאד מהירות)
כמה שאלות:
הרופא שלי אמר לי שהוא לא בעד היפוך חיצוני ואם עד אחראי סוכות הוא לא מתהפך מעצמו הולכים לקיסרי משהי שמעה שזה מסוכן כי כשבדקתי ושאלתי וממה שאני הבנתי שהתוצאה הכי גרועה שיכולה להיות מהיפוך שמסתבך זה ניתוח שגם ללא ניסיון היפוך אני בטוח אצטרך אז יש סיבה לא ללכת להיפוך (אני לא כל כך סומכת על הרופה הוא לא רואה המון נשים בהריון ועוד פחות עם הריונות חוזרים)
אם אני כן הולכת על היפוך האם משהי מכירה רופא/ בית חולים באזור הצפון שהוא יכול להמליץ עליו יש לי טור להדסה זה קרוב להורים אבל רחוק מהבית אני בכלל בהתלבתות עם עדיף ליד הבית (הילדים במסגרות) או ליד אמא במידה וזה יתפתח לקיסרי
האם יש דרך חוץ מללכת לרופא לדעת האם הוא התהפך מעצמו אני עושה את כל התרגילים ועכשיו נכנסים לחגים אז יותר קשה לקבוע טור ואני לחוצה.
בכלל אשמח לסיפורים על תינוקות שהתהפחו ברגע האחרון או נשים שעשו היפוך חיצוני אני מאד לחוצה והאם יש משהי שילדה במצב עכוז ואיפה
סליחה שיצא ארוך עם הרבה שאלות אני פשוט קצת מבולבלת והרבה לחוצה
גמר חתימה טובה לכולם