תעשי לך בבקשה סדר דחוף 
תזונה נכונה חשובה יותר מהכל (לדעתי).
את חייבת להשתדל כמה שיותר לאכול אוכל מזין, בריא, ולשתות הרבה!
אם תשמרי על תזונה טובה - לא בהכרח שתצטרכי לבלוע כדורים למיניהם. אולי חוץ מהברזל (אגב: שמעתי מגיסתי ששליש כוס של מיץ רימונים טבעי, בכל יום, מעלה מאוד את הברזל, וטוב יותר לגוף מהכדורים שהרופאים מציעים. לצערי עוד לא יצא לי לנסות...).
חשוב מאוד שתקפידי לעשות כל חודש וחצי (בערך) בדיקות דם ושתן.
אני חושבת שהרכיבים הכי קריטיים הם (1) ברזל, (2) ואם יש חלילה חלבונים בשתן או לא:
(1) הברזל חשוב מאוד לגוף שלך ולעובר (אם יגלו בבדיקות שיש לך ברזל נמוך מדיי - תצטרכי לקבל זריקה של ברזל. נפח הדם שלך עולה, והגוף הרבה פעמים צריך סיוע עם הברזל... צריך שיספיק גם לך וגם לעובר),
(2) החלבונים בשתן עלולים להעיד על רעלת היריון/דלקת בשתן (שתיהן מסוכנות לך ולעובר. עלולות להביא ללידה מוקדמת/הפלה חלילה).
יש עוד מרכיבים שחשוב שייבדקו:
הרופאים צריכים להיות מעודכנים לגבי רמת הטסיות דם שלך (עוד מרכיב בבדיקת הדם השגרתית שאנחנו צריכות לעבור). אם הן נמוכות מדיי - לא תוכלי לקבל אפידורל בלידה.
בודקים גם את התפקוד של בלוטת התריס (אם אני לא טועה). אם התפקוד לא תקין - חובה לטפל! אחרת עלולה להיות הפלה של העובר!
הקיצר: אל תזלזלי בבקשה בבדיקות הדם והשתן! את לא מבינה עד כמה הן חשובות (בעיקר) לך ולעובר!
(שמעתי על נשים שלא עשו שום בדיקה, אבל לפחות הן מודעות מאוד לתזונה שלהן ודואגות לספק לגוף את כל הדברים שהוא צריך לקבל).
לגבי הצום:
(1) מומלץ לשתות הרבה (כן, כבר מעכשיו!) ולאכול הרבה ענבים לפני הצום (הסוכר שבהם מתפרק לאט יחסית).
(2) אל תתגרי בצום: אם נראה לך חם מדיי בחוץ או שמסיבה אחרת יהיה קשה לך להקפיד על תפילות בביכנ"ס - תישארי בבית! חשוב יותר להצליח לצום את הצום עד הסוף, מאשר להיות "צדיקים" ולנסות להתפלל את כל התפילות עם הציבור, ובסוף לשבור את הצום מחולשות שתוקפות אותך בגלל המאמץ...
(3) אם את מרגישה חולשה גדולה (סחרחורות על סף עילפון, בחילות על סף הקאות וכל חולשה גדולה מדיי => כל אחת מכירה את גופה יותר טוב מכולם) או שחלילה מתפתחים לך צירים (מדומים/מוקדמים) - תתחילי לשתות ולאכול בשיעורים (נוזלים - עד 40 סמ"ק, אוכלים - עד 30 גר' - בנפח!, בין שיעור לשיעור - לחכות 10 דק').
אם יש לך עוד שאלות הלכתיות - מוזמנת לשאול רב.
לגבי הרמת משאות כבדים: שמעתי שזו יכולה להיות סיבה להפלה (לא יודעת אם גם בשלב הזה, אבל אני לא הייתי מנסה!). בבקשה אל תטרחי יותר מדיי! אחרים ישמחו לעזור לך 
תשמרי על עצמך ועל הנסיכה שלך