בס"ד
שלום!
יש לי מתכון לפיתות.
צריך בשבילו שקית שמרית/2 כפות שמרים יבשים.
כרגע יש לי בבית רק שמרים יבשים, שנמצאים בהקפאה.
אפשר ישר מהמקפיא להשתמש בהם? או שהם צריכים להיות בחוץ כמה זמן לפני השימוש?
ואחרי שאני שמה את כמות הקמח הנדרשת בקערה-
אני פשוט מערבבת את השמרים עם הקמח?
או שאני צריכה לעשות חור באמצע הקמח ובתוכו לשים את השמרים,
ואז מעל השמרים לשפוך את החומרים הרטובים?
בקיצור- איך זה עובד?
תודה, אשמח לעצותיכם!![]()
יום מבורך ובשורות טובות בעז"ה!
)
)

