בעזהי"ת
1. קוטג' 250 ג' של שטראוס. שעבר לו התאריך ב10.09. ונשאר סגור לחלוטין. יש מה לעשות איתו?..
הכנסתי אותו אתמול [כששמתי לב לזה] למקפיא.. לזרוק?..
2. גבינה לבנה- יש בה בערך 300-400 גרם. שפג תוקפה אתמול, והייתה פתוחה בערך שבועיים.. לזרוק או שיש לי איך להשתמש?.. אציין שבעלי לא אוכל בכלל גבינה [וגם לא שומדבר שנוגע בגבינה בערך =\], ואני לא אוהבת גבינה לבנה בלי כלום. חשבתי להכין מזה משהו, השאלה היא מה אני יכולה להכין שגם יהיה מהיר, גם יהיה טעים וגם כזה שאני יכולה לגמור לבד.. [או שאני אוכל להביא להורים ביום רביעי?..]
ובמסגרת 'ניצול דברים ישנים', אספר
שבשבוע שעבר מצאתי במקרר ארבעה אפרסקים זקנים בהחלט. גיגלתי רעיונות למתכונים ולא מצאתי שום דבר שהיה לי זמין בבית, למעט מתכון מוזר של אפרסקים בלימון או משהו כזה.
אז חתכתי אותם לחתיכות והשרתי במיץ לימון למשך לילה ויום, במקרר.
למחרת בלילה המשכתי בהמצאות: הכנתי בצק לפי הראש. שמתי בערך 4 כוסות קמח, רבע כוס שמן, רבע-חצי כוס נסטי בטעם אפרסק [עוגת אפרסקים, לא? מקורי משהו.. שפכתי ישר מהבקבוק אז לא יודעת כמות
], חצי כוס סוכר, 2 ביצים וזהו אני חושבת.
לשתי עד שהיה לי בצק, שיטחתי אותו בעוגה, שפכתי מעל את האפרסקים עם הרוטב שלהם, פיזרתי מעל קצת סוכר וגם קצת שבבי שקדים, אבל השקדים היו מיותרים.
וזה מה שיצא:
] והתלוננו שהבאתי קצת מידי.. 

]
)
