היי שבוע טוב!!מיסטר דום

מה אתם עושים פעילות על יצחק רבין??

אם אתם עןשים בכלל..

קודם עושים על רחל אימנו..  זה מחר..מימי=]
גם לבנים...
למה שנעשה?!?!?!tomerittal
לא אתה חושב שמגיע לו יחס של פעולה של החניכים באריאל???? בזכות זה שהוא היה צדיק והציל נפשות רבות בעמ"י?!!??!
מצצטער. עם כל הכבוד - לא לאריאל!!!(ולא לשום תנועת נוער דתית!!)
שבוע טוב..
בענין רבין-רחלקה
פעם פורסם פה באתר סרט חזק שמראה כמה זה מגוחך שהציבור הדתי מגנה בצורה מופרזת את רצח רבין. הסרט בעריכת חנה מלמד, אולפנת להבה.
רציתי לשים כאן קישור, אבל אינלי מושג איפה הוא...
אשמח אם מישו/י יעלה קישור...
סרט חובה!!!
אצלינו לא עושים.תפוזה 1
למה לעשות משהו?שירה חדשה
אנחנו לא עושות..פז
לא,ממש לא עושים.רחובותית!!=)
ממ חולק עליכם!!מיסטר דום
חייב להעביר פעולה על זה שלא משנה מה הדעוץ הפוליטויות של הבנאדם שום דבר ולא חשוב מה הוא עשה וכלום אז רצח זה לא פיתרון האלימות שהולכת ומתחילה להכינס לתודעה שלנו ולא זה לא דבר טוב צריךלמגר אותה ויצחק רביםן היה אדם חשוב שעשה ותרם רבות למען א"י בפרט...

צריך ללמד אותם על אלימות ואפשר גם לתעל את זה לנו שהתנהגות של בין אדם לחברו וכו'...
מסכימה בהחלט!!מילאי
צריך לדבר על מיגור האלימות בלא שום קשר לבנאדם עצמו. צריך לברר בתוכינו את הסוגיה המצערת של אי יכולת להביע דעות בחופשיות ואם כל וויכוח נוקב מגיע ליריה מצבנו הלאומי חמור ולא נאריך ימים ח"ו על האדמה הזאת.
זה בכלל לא קשור מי זה רבין, זה קשור לכל תופעת האלימות העולה בחברה הישראלית. וכן, גם לדוסים באריאל יש מה לשמוע על דיבור בנחת ויכולת להכיל דעות אחרות גם אם איננו מסכימים איתם בשום תוקף.
סבבה צריך אבל-אפוש
בס"ד
מ'הקשר עכשיו? הרי אתם בעצמכם אומרים שצריך בכלליות לדבר על אלימות-בלי קשר לרבין..
אז סבבה נעשה את זה בהמשך השנה-אבל לא בסביבות יום הזיכרון שלו!...
אין טעם לערב פוליטיקה בעניין זה...
וכרגע יש לנו חודש אירגון ויום פטירת רחל אימנו שהרבה יותר משמעותית לנו..
אפרת
אפרת- הוצאת לי את המילים מהפה.רחלקה
מסכימה עם כל תו שכתבת.
תראו אתם מזלזלים בבנאדם שעשה המוון לארץ..מיסטר דום
נכון הוא עשה טעות נוראיית!! וטאקגית אבל בשביל זה להריצח צריך להסביר לחניכים ששום דבר אבל אין שום תירוץ להנתהגות כזאתי לרצח לאלימות בגלל דעות פולטיות אפילו נגיד הבנאדם היה כמו יצחק רבין ז"ל

אבל ככה לזלזל ?!
כן, ככה לזלזל.תפוזה 1
בס"ד

לבנאדם שרצה למסור חלקים מהארץ לגויים לא מגיע כבוד.
וגם לא שיאמרו עליו- ז"ל.
וגם זה לא סאאם רצח..קראו הכל!!מיסטר דום
ולא משנה מי נרצח וזה אב להפעם זה מושל ישראל!! מבינים את זה רצחו ראש ממשלה זה לא עולה על שום דעה הוא יהודי הוא בנאדם!! לא מגיע לו על זה כלוום... אולי להתנגד אבל מפה עד לרצוח?!צריך לגנות לכ רצח ורצח כי כל מעשה כז שלא מגנים זה מסמל על חברה קולקלת ונתעבת כמעט כמו הרוצח כל רצח מעשה שפל מחריד ונתעב אווקיי ... מה זה משנה מי נרצח עוד בעיקר ש ראש ממשלה אווקיי תפסיקו לדבר ככה זה אסור!! זה זילזול בכבוד המת...ויש על לכבד אותו תנסו להיות טיפה יהודים רחמנים לנסות לזכור גם את הדברים הטובים שהבנאדם עשה למעננו כל המלחמות שהוא נילחם ופיקד בשיא הרצינות אתם זוכרים רק את הסכם אוסלו לא לכולם יש דעות כמונו ואסור לזלזל בדיעה ושם דיעה ... כי כל חד רואה את הצד שלו שהוא נכון ולכו תדעו מה היה נכון לאותו זמצן (לומרות שנאי ממש לא מצדיק את זה אווקיי) אבל את תשפטו שום אדם לפני שאתם מגיעים למקומו!! וכל החילול השם הזה שזה עושה ?! מה עם לקדש את שם שמיים ברבים ולגנו תאת הרצח הנפשע והנתעב הזה שלא קם כמותו ובעז"ה שלא יקום כמותו בארץ ואגב הסרט הזה שענת שלחה בקיושר כל כך אמיתי עד כאב ועתוב שזה ככה השנאה הזאתי והסטראוטיפים שיש עדיין בימים שלנו מזכיר ימים חשוכים יותר שזה התחיל מזה ונגמר בשש מיליון אנשים כי כולנו בסוף יהודים..יש על הדתיים הכללות וסטיגמות כי קם אחד מאצלנו שאני ממש מגנה אותו לא יודע מה איתכם ועושים שכל הדתיים רוצחים משתמטים וכו' אבל לא זוכירם את כל החילונםי שרוצחים וכו' הכי קל ללכת לשכבות היותר קטנות וכו' זה עצוב!! וז כואב במקום שיהיה אחדות ואהבה לכולם איזה הגזמו ואמאל'ה אנחנו כל כך משרתים ביחידות הכי קרביות והכי טובות וזה ועדיין לא רוצים לקבל אותנו וזה וממש מוציאים דברים שקריים בסרט הזה בקיצור יהיה טוב!!
והכול אשמים האנשים שמסיטים אותנו נגד..מיסטר דום
הדתיים והאנשים שמסיטים אותנו נגד הילנוים וכל הדעות הקדומות... ותהקשורת הזאתי שכל כולה זה שקרים וצרךי לעבור עם מסננת עבה..ובתאכלס רוב החילנוים לא מכירים אותנו הדתיים שלרובנו יש אותם שאיםות ואותם זה לחיות בשלום עם אחינו ובגלל שהתקשורת תמיד מוציאה את הדתיים זבלים ורעים ומסלפת אז החילנוים ככה לא באשמתם!! לפחות רובם ה' ישמור!!
וזה היה רצח פוליטי נקודה!!מיסטר דום
ומי שמצדיק את זה לא פחות נתעב מהרוצח!
יוסף די כבר!!רחובותית!!=)
אפחד לא מצדיק רצח!!סבבה?!
אבל,סורי,אני לא מתכוונת להביא אותו לחניכות שלי בתור דוגמא למשו!!
אני יעשה פעולה על אלימות,אבל אין לי כל רצון שזהיהיה קשור ליום הזיכרון שלו!
אולי הוא עשה דברים טובים חשובים ומועילים..אבל זה בתקופת החיים הראשונה שלו בלבד..
אח"כ רק הזיק ועשה הפוך מכל האידיאלים שעליהם אני מנסה לחנך!
אין לי סיבה להביא אותו בתור משו חינוכי,ולא להזכיר אותו ולא להעריך אותו!
מסכימה עם הדרתפוזה 1
בס"ד

יופי, ההצטרפויות האלה פותרות לי את הבעיה של קשיי התנסחות בהודעות..

הדר זה שטויות בקצב את מדברת!!מיסטר דום
תקשיבי הבנאדם את חייבת לזכור גם את הדברמים הטובים שלא ולא לא רק בלק הראשון של החיים שלו הוא עשה רוב החיים שלו דברםי טובים וגם ההסכם שגרם למוות של אלפים ורבבות הוא חשב שזה לטובה אז את לא יכולה לשפוט חאללס תפסיקי להיות אובר קיצוני... זה מה שגורם לרצח הבא צריך לדעת גם להתגמש!! (ולא אל תתנפלו עליי!! אני לא אומר שבדבר הזה צריך להתגמש רק בכללי) לחיים...
וואלה..רחובותית!!=)
דברים טובים,סבבה..אמרתי לך הוא עשה דברים טובים פעם!
אבל ברגע שהוא התחרט עליהם ומזלזל בכל הערכים שלי והציבור שלי,גורם למהפכה וד' ירחם מה עוד!אני ל-א רוצה להביא אותו כדוגמא לחניכות שלי!!!!
בטח שאני יכולה לשפוט הוא עשה מהלכים מטורפים שסיכנו עם!
זה כמו שתגיד שאני לא יכולה לשפוט על הגרוש כי הוא חשב שזה לטובה!!
ואני לא מתכוונת להתגמש על חשבון דברים חשובים יותר..
הדר...מיסטר דום
אמרתי בפירווש שלא להתגמש על ה ... אבל בכללי לחיים זה טוב להתגמש ..
ולא אמרתי לך להביא אותו דוג' לחניכות אווקיי אבל אמרתי משו מאוד פשוט ושזה אל תזלזלי בו ואל תצדיקי משו שלא היה צריך בכלל לקרות!!ואל פשוט אל תבזי כבוד מת לא חושב מי הוא...
תלוי..רחובותית!!=)
"בחיים זה טוב להתגמש" אז ממש לא תמיד!תלוי ממש על מה!!!
ובמקרה הזה ממש לא כי זה עקרונות!
הדר...מיסטר דוםאחרונה
זה ממש שטויות!!
ועיקרנות זה חשוב אב להשאלה אם את עם עקרונות חשובים!!
וזה ממש לא!
ממש מסכים...tomerittal
אם רחובותית..(משום מה יצא לי תגובה לך)tomerittal
...חסה :)
ב"ה

גם בחלק הראשון של החיים שלו הוא לא היה טוב (הוא מנעה מהרבה אוניות מעפילים להגיע לחוף א"י). נכון זה לא צודק רצח אבל לא צריך לעשות את הפעולה על רבין אפשר לעשאות פעולה על אלימות/רצח ואפילו חושב,
אולי הוא עשה כמה דברים טובים בחיו (אין מישהו שלא עושה) אבל לעשות על רבין פעולה אני אישית לא הולכת לעשות עלו פעולה או להזכיר אותו שום דבר בסניף.
א.אני יגיד לך למה לעושת פעולה..מיסטר דום
על זה שהוא נרצח בגלל המחשבות שלו על זה שהגענו לכזה מצב צריך לעשות פעולה אם את לא רוצה עכשיו אל תעשי עכשיו אבל סתאםא ככה חשוב לעושת על הדברםי האלה פעולות..

ב. את מזלזלת! וזה לא טוב!!
אל תעשו פעולה על חייו של רביןמיסטר דום
תעשו פעולה על הרצח רצחח!!

על מעשה שפל ונתעב... וזה כן אתם צריכים/ות

***חסה :)
ב"ה

פעולה על רצח אפשר לעשות ולא חייב לקשר את זה דבקה לרבין לצערנו יש הרבה מקרי רצח היום.
ואם אתה רוצה לעשות רצח של מנהיג שנהרג רק בגלל לשא הסכימו עם דעותו אפשר לעשות על גדליה זה מה שאני עשיתי.
מזה קשור יוסף????אני לא מבין אותך..tomerittal
למה אתה חושב שאני צריך להזכיר אותו בפעולה לחניכים שלי? אפילו חצי דקה לא!!! ממש לא!!!
ומזה קשור שהוא מת?? זה אומר שצריך לעשות עליו פעולות?? ממש לא!
מיסטר דום- 99% שלא יגאל עמיר הרוצח!!רחובות...
אלא השב"כ...אז בכללזה לטובת רחובותית....
מה שאמרת שהוא "נרצח בגלל המחשבות שלו-על זה שהגענו למצב כזה"- מי זה הגענון!?!? למה אנחנו צרכיים לעשות לעצמנו יסורי מצפון על דברים שלא אנחנו עשינו?!?!
למה אנחנו כ"כ טיפשים שמצליחים לשכנע אותנו שעשינו משהו שבכלל לא עשינו?!?!?!
בוא'נה, הבנאדם שאמרת עליו זכרונו לברכהרחלקה
גרם להרצחם של אלפי אנשים!!!!!!!
הזיכרון ממנו לא מבורך!!!
להתחיל לפרט איזה שטויות הוא עשה?? (אלטלנה, פרופלורים (פגיעה חמורה בדמוקרטיה!!!), רובים, הסכמי שלום, ובמילים אחרות הבנאדם גרם לפרוץ ה"שלום"...)

אפשר להעביר פעולה בגנות האלימות, אבל אני חושבת שלא נכון לעשותה דוקא בתקופה זו. אפשר לעשות אותה גם בטבת, שבט, ואפילו תמוז.
נו, באמת.אנונימי (פותח)
הבנאדם עשה דברים נפלאים בשביל המדינה וכן, גם דברים רעים.
אני לא חושבת שאנחנו יכולים להעביר ביקורת על בנאדם שעשה כל כך הרבה למען המדינה! באמת שלא! קודם נתרום למדינה שליש ממה שהוא תרם ואז נדבר.
אפשר להעביר עליו ביקורת,רחלקה
וברור שבסיגמא (לכל אלו שלא בפיזיקה- סה"כ) הוא אדם גרוע!!!
הוא נתן ולקח, אז מה עוזרת התרומה שלו???

משל למה הדבר דומה? לאדם שתרם 200000 ש"ח למוסד מסוים (וכל הכבוד לו על זה!), אבל אחרי כמה שנים טובות הבן- אדם ג-נ-ב 9999999999 ש"ח.
נו, אז תשפטו אתם: סה"כ, הוא הוסיף למוסד או לא? הועיל או הזיק?
אני מניחה שהתשובה ברורה לכולם. (למי שזה קשה מדי אפשר להחליף את "המוסד" המדובר לארנק האישי/חשבון הבנק.)
לא מדויק...אנונימי (פותח)
קודם כל, אם נדבר על מלחמת ששת הימים, שבה כתור רמטכ"ל הוא השיג את גבולות 67, ברור שהוא החזיר (או התכוון להחזיר) פחות משעזר להשיג.
דבר שני, אם נשתמש במשל שלך, האדום פשוט לקח סכום גדול של כסף כדי להציל את המוסד (לדעתו).
חוצמזה שלדעתי עצם העובדה שהוא התכוון לעשות טוב נזקפת לזכותו, גם אם התוצאה היא לא בדיוק מה שהייתי רוצה....

דרך אגב, עוד לא השתמשנו במילה הזאת בשיעור ;)
טעות בידייך...רחלקה
הוא אולי חשב שהוא עוזר, אך ברור שתכלס לא עזר אלא הזיק (בלשון המעטה!).

נכון, העובדה שהוא התכוון לעשות טוב באמת נזקפת לזכותו, אבל לא מועילה בכדי להפוך את המאזניים...

חכי חכי כשתתחילו ללמוד על החוק השני של ניוטון...
למיסטר דום-רחלקה
כנס לפה
אתה ממש מזכיר את המדריך הנ"ל.רחלקה
כלום. התעלמות לבנתייםצחקן
בעז"ה.
בגיל יותר מבוגר אחנך אותם למרוד בסמכויות..
[שדביר לא יקרא.]
אתם מצחיקים..אוריה שמחה
אני עם הדר וזהבה. הם כבר אמרו את מה שרציתי להגיד. אני רק מוסיפה, שלעשות פעולה על אלימות וכו', *בלי* קשר לרבין או כל טרוריסט אחר [סתאאאם] זה מאוד תלוי בגיל. לגודמא- אני מדריכה את שורשים, ומש ממש לא בראש שלי לעשות להם פעולה על אלימות כי זה לא שייך לעולמם התמים, ולא קשור, ואולי יגרום לנזקים בהווה ובעתיד. אני כן יעשה להם פעולות על הקשבה, דרך ארץ, וכו', שזה מתאים ושייך, ואפילו נצרך. אז לפני כל המריבות תחשבו בכלל אם זה שייך לדבר במילים כאלה של: "רצח" "אלימות" וכו'. זה נשמע גרוע לגמרי.
בדיוק באתי לומר שזה תלוי בגיל..פגזניקית גאה!
קטנות- ממש ממש לא.
גדולות- אפשר להעלות לדיון בשבט.
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך