אז "הכרתי" מישו בפורומים התחלנו לדבר(אני בדר"כ לא מדברת עם אנשים שאני לא מכירה אבל הפעם לא היה אכפת לי) וממש כיף לי לדבר איתו, זה היה מגיע לזה שהייתי מחכה שהוא יתחבר בשביל לדבר איתו והיינו מדברים הרבה! ואז בשבועות של תחילת הלימודים ולפני שנינו יתברנו אבל זה לא היה באותו זמן ולא דיברנו וזה היה חסר לי כי רציתי לדבר איתו, עכשיו יוצא לנו לדבר יותר וכיף לי!!!
עם הזמן עלו לי החששות שבכל זאת אני לא מכירה אותו (למרות שאני יודעת איפה הוא גר ובן כמה הוא-גדול מימני בקצת יותר משנה) ואז מסתבר שהוא חבר של הבן של השכנים שלי מלפני בערך 5 שנים וזה הגביר לי את הביטחון ועוד מידע שהוא סיפר לי, בקיצור השיחות ביננו ממש זורמות וכיף לי לדבר איתו אבל..לא יודעת מה אני מרגישה משו לא בסדר למרות שכיף לי, אולי זה בגלל שאני לא מדברת כ"כ עם בנים, שיהיה

מה אתן חושבות עלזה? באמת חשוב לי לשמוע את הדעה שלכן ואני יודעת שלא ביקשתי דעה על משו ספציפי אבל תנסו להגדיל ראש..
תודה מראש!
אולי זה באמת דבילי/מצחיק/מטומטם אבל אני כן חושבת על מה שיכול ליהיות למרות שזה נישמע מוזר אבל סתם מחשבות לא רציניות ותאמת אני לא יודעת אם זה שלי כיף לדבר איתו זה הדדי ואני גם לא מאוהבת בוא או משו, אני גם לא יודעת מי הוא באמת או איך הוא ניראה..
)