אני קוראת כאן סמוייה וכבר כמה חודשים נהנת מהפורם הזה אז קודם כל תודה לכולם על המידע והשעות (בעיקר בים 3ל4 בבוקר)שעזרתם לי להעביר בהריון.
אני רציתי מאד לשתף בנס שקרה לי היום
קצת הסטוריה בערך בשלוש חודשים האחרונים הרופה אומר לי שהתינוק במצב עכוז בהתחלה זה היה "יש עוד זמן אין מה לדוג"
ואז זה הפך להיות "נו כבר" ולבסוף לפני כשבועים הרופה אמר לי לתכנן לקיסרי אני עשיתי בדיקות וברורים והחלטתי להזמין טור להיפוך חיצוני בניגוד לדעת הרופה שלי
בסוכות כשאני שבוע 35+6 מתחילים צירים לא ממש רצינים ובגלל שהתינוק בעכוז הרופה שולח אותי לבית חולים אחרי הרבה שעות אומרים לי שלא מתפתח לידה ולחזור הביתה שלוש ימים ישבתי בבית עם צירים ומתפללת שלא יתפתח לידה ברוך השם הם נעצרו לבד. ביום שישי הלכתי לאולטרסאנד לקבל התחיבות להיפוך התינוק עדין בעכוז אבל הקופה רוצה שבכול זאת אני אבוא לפני ההיפוך לעוד בדיקה.ביוםראשון בשמונה בבוקר אני בקופה לקבל התחיבות סופית ואולטראסאנד לפני ההיפוך חיצוני שצריך להיות בתשע גם המזכירה וגם התכנאית אומרים שזה בזבוז זמן כי מה יכול להשתנות ביממה אבל הקופה רוצה וזה לא כואב אז למה לא. בעלי מתפלל מחוץ לחדר ואני מדברת עם התכנאית ושנינו רואים בלותה בבטן שכנראה הראש ואז מגיע ההפתעה בשבוע שלושים ושבע אחרי שלא זזה חודשים הבחור 45 דקות לפני ההגעה לבת חולים מחליט להתהפך לבד חוזרים הביתה ומחכים ללידה רגילה
הודו לה כי טוב