רציתי לשתף אתכם.. אני אחרי שתי ניתוחים קיסריים ניתוח ראשון התחיל לידה ואז בעקבות מצוקה עוברית הורצנו לניתוח..
הריון שני חיכיתי שנה חלמתי על תיקון על לידה אמיתית ואז הריון לא תקין שמסתיים בשבוע 26 וחוויה לא קטנה... לצערי גם בידיים ריקות.. והכי חשוב שוב ניתוח..
הריון נוכחי שמעתי שעדיין יש תקווה שוב חיכיתי כמעט שנה שמרתי על הזמן בכוח כ"כ רציתי כבר ילד..
ב"ה הריון תקין ניסיתי לברר בכל מקום איפה אפשר ללדת רגיל אחרי שתיים בכל מקום הדלת נסגרת תשובה שלילית אם בפרטי אם בביה"ח היום זה היה המקום האחרון שהלכתי לברר שהיתה לי תקווה אמיתת ששם אני יקבל לפחות ניסיון ללדת וששוב התשובה שילילית. השתגעת?? את רוצה שוב להסתכן? לאבד את עצמך לאבד עוד ילד?!! אני יודעת שאני צריכה לשמוח שלפחות יש הריון ב"ה שבעז"ה נצא בידיים מלאות אבל זה מעציב אותי שלא אזכה לחוות לידה אמיתית שבכל מקום שאת יושבת נשים מדברות על לידות פתיחה ההרגשה הנפלאה שזה יוצא.. ואני זוכרת רק חדר קר מרדים והחלמה מדכאת..
מצטערת ששפכתי ככה רק רציתי לומר שתהנו מהחוויה מהזכות שניתנת ומקווה שתעבור לי העצבות הזאת כל היום לא יצאתי מהמיטה הרגשה שאת לא שווה שאת לא כמו כולם..