מחר צו ראשון.. יש למישו טיפים?...הגאון הרביעי
האמת שלא, לא עושים שם יותר מדי בשביל-משה ר-
שתצטרך טיפים, יש ראיון, בדיקה, ומבחן פסיכוטכני, אולי עוד כמה דברים, לא ממש זוכר(בכ"ז עברו 9 שנים
)...
כמובן אל תשכח להביא איתך את מה שביקשו(ת"ז, ספח וכ"ו)
תישן טוב.צבי-ליזציה
על תחפף מדי במבחנים.לך דומיה תהילה
הם לא קשים, אבל על תהיה מאלה שלוחצים אנטר-אנטר-אנטר-אנטר...
זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות. זה יכול לדפוק לך את כל השירות.
בראיון אישי תראה שאתה רציני ואל תצטנע יותר מדי, הראיון הוא בשביל
למצוא את הטוב בך.
שום דבר יוצא דופן חוץ מזה.
פשוט תהיה בן-אדם נורמלי. היום הזה בסך הכל נועד להכיר אותך לצבא.
אם שואלים אותך איפה אתה רוצה להיות בצבאצוללן
תענה "אני חושב שאוכל לתרום בצורה הכי טובה ב____. אבל אם הצבא ישבץ אותי במקום אחר, בהתאמה לצרכיו, אז מצוין. כי הצבא מבין יותר טוב ממני מה הוא צריך ואיפה אני מתאים"-או משהו בסגנון.
ובחיים אל תדבוק בסטיגמות של כמה גולני דפ"רים ובהנדסה מאבדים אצבעות וכו', פשוט תתייחס לזה כאל יחידה נורמלית.
חבר שלי היה צריך לקבל קב"א 56, וקיבל 55 רק בגלל שהוא אמר "גולני??? מה אני מטומטם??".
איך הוא יודע שבגלל זה הקב"א 55?עוגת גבינה.
חוצמזה שבצבא זה המשפט הכי נוראי שאפשר לומר "אבל יהיה מצויין שתשבצו אותי בהתאם לצרכים" - אנשים כאלה דופקים אותם בתפקידים הכי גרועים שיש.
ובדר"כ הצבא לא שואל לדעתך, הפעם היחידה שאתה מביע דעה זה במנילה, או אצל ק.מיון שהוא נותן לך 3 תפקידים ואומר לך לדרג.
בצו ראשון אף אחד לא שואל אותך מה אתה רוצה.
^^^לך דומיה תהילה
שדר נחישות ושאיפה למטרה מסוימת, לא שיחליטו בשבילך.
הסתייגות יכולה להיות אמיתית, אבל נשמעת לא משהו...
חוץ מזה שקב"א 55 זו לא הידפקות כזאת גרועה. יש יותר
חמור מזה, זה בקטנה וזה לא בהכרח בגלל האמירה הזאת.
הצבא שואל לדעתו בראיון כדי לבדוק את הכשירות הנפשיתצוללן
של המלש"ב. אם מישהו יאמר "או טייס או כלא" (ואני מכיר כאלה) אז הוא יקבל קבא נמוך..
אני כמעט בטוח שהיה מגיע לו 56, הוא קיבל דפר 90 ועשינו כמעט אותו דבר בראיון. בדקתי את זה די לעומק.. אבל יכול להיות שזה גם מסיבות אחרות.
מה שאתה מתאר זה מצב קיצוני..עוגת גבינה.אחרונה
תתכונן ברצינות!yanoviz
כנס ל http://www.mysmartarmy.com/%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%9D/
כדי לדעת המון על צו ראשון ולתרגל מבחני דפ"ר!
שאלה לגבי צו ראשון,ימח שם עראפת
ואם כן, לאחר הצו ראשון הרגיל הוא יוכל לדחות גיוס?
כמו כן,ימח שם עראפתאחרונה
גיוס לצה"ל בגיל 45danielt
הי לכולם,
פטור מגיוס מגיל 18. סיבה אינה בעיות נפשיות או בריאותיות, אלה סרבנות. לא אכנס לפער בתפיסת העולם והערכים שנצבר לאורך השנים, אך כבר שנים סוגיית השתמטות פתוחה אצלי ובימים אלו אני מעוניין לסגור את הסיפור אחד לתמיד. במלחמת לבנון השנייה פניתי לצה"ל בבקשה להתגייס, אך קיבלתי תשובה לקונית "פטורך נשאר בתוקף". היום אנחנו לצער כולנו במציות אחרת לגמרי, לכן אולי יש סיכוי שיגייסו אותי. מטפס הרים לשעבר, בן 45, בריא.
אשמח לקבל מידע, מה הסיכויים שמהלך יצליח ויגייסו אותי ולאיזה גורם ניתן להגיש את הבקשה.
מנהלת חרדים. אוליהעני ממעש
תעודת שחרור בכבוד- כוכב זהב/כסף/ארד- קציני הסדראחד שמשתדל
מחפש לדעת א מישהו פ יודע, אם הייתי קצין במסלול הסדר- זאת אומרץ בפועל לא הייתי בקבע.. (יצאתי לפיקוד במסלול ישיר), האם אני מקבל תעודת שחרור משירות סדיר- ארד?
כי בפועל לא הייתי בקבע
אין לי מושג. תתקשר 1111 יענו לך...אם רק נאמין
איך זה משנה?נפשי תערוג
יש משמעות לצבע?
יש לי תעודת השתחרר בכבוד. האמת ל זוכר באיזה צבע.
בזמני.. לא יודעת איך זה היום..עוגת גבינה.אחרונה
הצבע היה נגזרת של תפקיד.
ג'ובניק קיבל ארד, תמכל קיבל כסף ולוחם זהב.
מידע על תוכנית "בינה בירוק"זאב קדוש
מחפש מידע על התוכנית בינה בירוק, ממשהו שהיה/משרת שם, כמה זה מתאים לחרדים/דתי תורני, מה בדיוק עושים, כמה זמן סה"כ, ועוד. תודה