שבוע 37+ 2.
אתמול נסעתי לבדיקת הערכת משקל. נסעתי באוטובוסים והיה לי קצת הליכה וכשנכנסתי לשירותים ראיתי שהתחתון כולו רטוב (קורה לי לפעמים ואני די בטוחה שזה בגלל שהזעתי) אבל היה שם גם הפרשה והכי חשוב- כתם ורוד. והוא לא היה שם קודם. הראיתי לרופא שבעיקר נלחץ מכמות המים שהייתה על תהחתון אבל הוא אמר שכמות המים בבדיקה הייתה תקינה אבל שאם ממשיך לי הרטיבות הזאת ישר לבי"ח. שאלתי שוב על הורוד הזה והוא אמר שזה בהחלט יכול להיות קשור לפקק הרירי.
אני כבר מתה ללדת, מרגישה כבדה ומסורבלת, הצרבות וכאבי הגב הורגים אותי ואני כבר לא יכולה לסבול את העבודה שלי (לא עזבתי מזמן בגלל שנכנסתי להריון וידעתי שיהיה לי קשה למצוא משהו נוסף...). מיציתי לגמרי את ההריון הזה.
כולי מאושרת!! מישהי יודעת להגיד כמה זמן בערך עד לידה? אני יודעת שזה משתנה מאחת לאחת, וקראתי שזה יכול להיות בין כמה שעות לעד שבועיים עד שתתפתח לידה תאכלס. אבל בינתיים- כלום? פשוט לחכות? אני מרגישה התכווצויות(ממש לא סדירות ועקביות) אבל לא ברור לי אם זה העובר שלוחץ (עושה את זה לאחרונה הרבה אבל במוניטור לפני יומיים זה לא הראה יותר מדי חוץ מ2 צירים מדומים- משולש כזה), וכל מיני כאבים מוזרים. יש מצב שזה פסיכולוגי ואני מרגישה דברים בגלל שאני כבר מתה ללדת?