אני לא יודעת אם תהיה לכם תשובה לשאלה, אבל שווה לנסות.
השאלה היא כזו:
כשאני מכינה עוגת גבינה, היא לא מפשירה יפה. היא לא מתפוררת לגמרי, אבל היא כאילו לא "מחזיקה", יש בה סדקים בציפוי, והיא פחות אטרקטיבית.
לעוגה יש בסיס של פתי בר מרוסק,
שעליו שופכים בלילה שעשויה מביצים, סוכר, גבינה ועוד דברים שכיחים שאני לא זוכרת,
ואחרי שאופים אותה חצי שעה, מוסיפים ציפוי של שמנת חמוצה וסוכר, ואופים עוד כמה דקות.
יש לכם רעיון למה היא לא מפשירה יפה?
תודה רבה 
)
)
