תפילה מיוחדת להעלאת עצמותיו הקדושים של רבנו -פונפון

תפילה לאומרה יום יום לקרוב הגאולה

אנא ריבונו של עולם, פונה אני אליך בבקשה מיוחדת במינה, שתגזור גזירה טובה ונפלאה - לפעול שהממשלה הישראלית או כל גוף אחר, יתאמצו במסירות אצל ממשלת אוקראינה, כמה שיותר מהר, להעביר את עצמותיו הקדושים של רבנו נ נח נחמ נחמן מאומן - לארץ ישראל, ובכך לזכות את כל ישראל להשתטח על ציונו הקדוש.

מלך מלכי המלכים, אנא, זכה את כל ישראל עמך להשתטח על ציונו הקדוש של רבנו נחמן, לתת שם פרוטה לצדקה עבור נשמתו ולקרוא את התיקון הכללי שהם עשרה מזמורי תהילים שהוא גילה, והבטיח הבטחה אמיתית עם שני עדים כשרים: שמי שיבוא לקברו, הוא בעצמו בכוחו העצום והנפלא, ישתטח לאורך ולרוחב ויוציא אותו מהגיהנום של העולם הזה ושל העולם הבא, מהפאות ומהאוזניים ימשוך אותו משאול תחתיות.

את זאת ידענו, מתוך כתבי רבי נחמן, שרצונו היה להקבר בארץ ישראל, וכל מה שבחר להשאר באדמת נכר רק משום שבאותם ימים רק שם היו באים לקברו חסידים להתפלל, אבל כיום שברחמיך הרבים כבשת את ארצנו והבאת אותנו לנחלתנו, וקיבצת את כל ישראל בארץ הקודש, וגם כל היהודים הנמצאים בארצות נכר בנקל להם לבוא לארץ ישראל, בודאי שחפצו להיות ביננו ואתנו כאן בארץ הקודש. כפי שאמר בפרוש שרצונו להשאר בנינו, ועוד אמר שהמקום שלו הוא רק בארץ ישראל ולא במקום אחר.

יהי רצון מלפניך שנזכה בקרוב להשתתף ביחד עם מיליוני ישראלים בשמחה ובריקודים ובהתעוררות עצומה בקיבוץ נורא זה כאן באדמת ארץ ישראל ואויבי עמך ישראל ירעדו ויפחדו ותהי אימתם על פניהם, ויתקדש ויתעלה שמך בכל העולם כולו בראותם שמחה המונית ונפלאה זו ונהיה אור לגויים ויצטרפו אף הכשרים שבגויים לקיבוץ נפלא זה וישליכו כולם את אללי כספם וזהבם ויקראו בשמך. אמן כן יהי רצון.

לא צריך לעלות כלוםדוד נחמן
רבי נחמן זה נשמת משיח בן דוד ורבי נתן זה נשמת משיח בן יוסף ושניהם פה בארץ ישראל בגוף גשמי מכינים הגאולה השלימה.
ורק צריך להתפכח ולראות האמת ולצאת מהדמיונות, כי ברסלב זה אמת ודרך של דעת אמת.
ונכון במקום להתפלל על הבאת עצמות.
להתפלל שיפקחו העיניים ויראו האמת וגם יראו זו ההארה של רבינו ורבי נתן שנמצאת על פניהם רק אף אחד לא כל כך שם לב, וגם לא יודע שזה הם, אך מי שמכיר האור הקדוש המיוחד הזה שמאיר הפנים בברסלב יזהה זאת מיד עליהם.

ורק שתדעו כי הקב"ה תמיד מביא בתחילה הרפואה ואז נותן למכה שתצא לידי פועל. וזה גוג הנה הוא עלה למלוכתו, (אובמה).
נו אם הוא כאן קל וחומר גם שני המשיחים אהרון הכהן אליהו הנביא וכל החבריא קדישא כאן.

מתי אתם מתכוונים להתעורר???

שבת שלום.
צריכים להתחיל ללמוד ספרי רבנו...פונפון

על פניו נראה מתוך הספרים שרבנו רוצה שעצמותיו יהיו בארץ ישראל.

שאלו את סבא 'האם צריך לעלות את עצמותיו של רבנו?"

השיב הסבא: "מה הוא לא יהודי?"

דוד נחמן הקטן, תקשיב גבר!

הכל טוב ויפה, רבנו נמצא כאן, לא צריך את האבנים שבאומן בשביל להרגיש את רבנו וכו'. אך אף על פי כן, יש עניין להיות על קברו, ואלפי אנשים גולים במשך כל השנה למדינה מסריחה בשביל לזכות להיות על קברו. ומליונים משתוקקים לזה (אחד פחות ואחד יותר) אז למה לתקוע את כל העניין הזה ולמנוע מכל היהודים לזכות לזה? ובפרט בגלל שהוא גילה דעתו שרצונו להקבר בארץ ישראל, למה להשאיר אותו שם?

עניין התפילה הנ"ל, לעורר רצון אצל עם ישראל לכל הפחות לבקש זאת מהשם יתברך, ואז אם זה מה שטוב זה מה שיהיה... אבל בלי רצון ותפילה יתכן שדבר כל כך טוב עלול להמנע ולהתעכב... כי רבנו ביקש כמה וכמה פעמים שיתפללו עליו... ובעניין הזה נראה שהוא רוצה שנתפלל על זה!

ואם מישהו חושב שלא צריך להעלות אותו, אז לכל הפחות הוא התפלל על זה... כמו אבא שנסע לעבוד בארץ מרוחקת וכך זה צריך להיות לצורך קיום המשפחה ואף על פי כן האשה והילדים מתגעגעים ומבקשים ממנו שיבוא כבר... אמנם הוא לא בא אבל יש לו נחת רוח שרוצים שהוא יבוא.

ברוך השם רבי נחמן כאן בגוף בשר חידוד נחמן

כנראה שאתה לא קולט עדיין שהגאולה החלה ברוך השם, זה בסדר, כתוב שזכי הדעת בעם ישראל יהיו הראשונים להרגיש האור הגואל, להרגיש כי נשמת משיח כאן, ואם היא כאן נפקא מינה כי כל נשמות צדיקי ישראל כאן בגוף בשר חיים ואפשר לראותם לדבר איתם לשאול אותם כל מה שחפצים, וכמובן ללמוד.

דרך אגב, רבי נחמן הוא בעצמו נשמת משיח, כלומר משיח בן דוד שנמצא כאן בישראל בגוף הוא רבי נחמן מברסלב, הוא משה רבינו,  (דרך אגב עמרם ויוכבד הם אתם נשמות של פייגה ושמחה).

מה אתה כל כך אוהב את הדמיונות ?  תתעורר.

שבת שלום.

אתה אומר שאין עניין ללכת לקברו?פונפון

האם אתה ראית את רבי נחמן בבשרו החי? ואם כן אפיה הוא? ובעצם איפה אתה? שווה להתקרב אליך!

כל היהדות זו אמונהדוד נחמן

והאמונה היא מקרבת לקב"ה, וההתקרבות לקב"ה, פוקחת את העינים ומרחיבה כלי הלב, והיראה מתגברת ואיתה הראיה, גם הראיה הגשמית וגם הראייה הרוחנית.

ולכן אמרתי כי בואם של רבי נחמן ורבי נתן מבושר על ידי הארה המושפעת הן על פניהם והן על פני תלמידי האמת שלהם, וכן מושפעת דעת יתרה וישרה והיכולת להיות מכוונים ומבינים הרצון של הקב"ה כאן ועכשיו בכל יום, והאור הזה של הרצון מתיישב בכלי השכל בנעם, ללא ספק, נמשך אור של אחדות בנשמות האמת, אלו שהם ישראל אלו שהם תלמידי האמת של רבי נחמן ורבי נתן.

וכך כמו המגנט המושך הברזל, כך הנשמות הללו ימשכו לבדן מעצמן לרבי נחמן ורבי נתן הנמצאים פה בגוף, ההארה וההבנה והידיעה יהיו פנימית, בתוך לב ומוח, ומתוך שמחה וענוה, אלו שהם תלמידי רבי נחמן ורבי נתן, רבי נחמן בעצמו בתפילתו כעת בונה להם הכלים הללו ומשפיע בהם זה האור.   

וכן אלו שעדיין אינם באמונה ההמקרבת הזו, ועדיין אחוזים בהרבה מכוחות המדמה, וגם אולי אינם מתוך תוכיותו של התלמידים האמת אלו שאפויים בליבו של רבינו נחמן, כנראה ממילא ילכו לציון, ואולי זה עדיף מאשר ללכת למקומות של שקר ממש, שם לפחות זה לעצמם נותן התקשרות לדרך אמת שפויה, שבונה כלים טובים וקדושים לעבודת השם יתברך באמת ותמים.

ובע"ה יזכו גם הם במהרה להבין כי עיקר וכל ההתקשרות הזו היא כבר פה בארץ ישראל גופא אצל רבי נחמן ורבי נתן הנמצאים בגופם ממש, חיים, מהלכים, "בתוך עמי אני יושבת".

איפה עם עם הגופות שאתה מדבר?פונפון

אם רבנו היה כאן, כולם היו מתבטלים. השוטרים והחייליפונפון
היו מקבלים אומץ של קדושה לסרב לפקודות וכו' וכו'
הפנייה של סבא למר יצחק רביןפונפון

ט' חשוון תשנ"ג

1992 נובמבר 5

לראש ממשלת ישראל

מר יצחק רבין שלום.

פונה אני אליך ראש הממשלה בבקשה מיוחדת במינה, העברת עצמותיו הקדושים של רבי נחמן מברסלב זצ"ל מאומן שבאוקראינה להר ציון שבירושלים.

ממשלת ישראל, רק היא יכולה לפעול אצל ממשלת אוקראינה להעברתו של רבנו הקדוש הנחל נובע מקור חכמה רבנו נ נח נחמ נחמן מאומן לישראל ובכך לזכות את כל עם ישראל להשתטח על ציונו הקדוש.

אשמח מאוד להיפגש עם כבוד ראש הממשלה מר רבין בכל עת ובכל מקום על מנת שהחלום הנפלא הזה ייהפך למציאות במהרה עוד השנה בעזה"י.

בכבוד רב

ישראל דוב אודסר

העתק: כבוד הנשיא מר חיים הרצוג.

כבוד שר החוץ מר שמעון פרס.

הראנו את התפילה לחבר יקר מאנשים של סבאפונפוןאחרונה

והוא התרגש מאוד מאוד, ואמר שחובה להדפיס ולהפיץ בקרב האנשים הפשוטים מעם ישראל שבזכות האנשים הפשוטים תבוא הגאולה.

הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך