משמעתשמח בחלקו
איך אפשר לייצר משמעת בכיתה? מבקש רק מי שיש לו ניסיון..בדגש למחנך(יותר קל) וביחוד כממלא מקום..אני מחנך כיתה ח' וממלא מקום בבית ספר אחר ושם המשמעת ממש לא משו..
לא יודעת איך זה אצל בנים, אבלנועם ה
אתה חייב להיכנס קשוח לכיתה.
אסור לך להיות נחמד בשלבים הראשונים.
אצלינו נניח, (כיתה א, ב, ג, ד), תלמידה שמדברת או מפריעה, השם שלה נרשם על הלוח. המורה אומרת "כולן יודעות מה זה אומר"(אבל אף אחת לא באמת יודעת, וזה עובד)
כולן משתדלות להיתנהג יפה בשביל ששמן ימחק מהלוח.
וכדאי למצוא סיבה טובה למחוק את השם, שמא תצטרך להראות מהו העונש.
בכיתה ו'- דפי עבודה למי שמפריעה.
אין לי מושג איך זה עובד אצל בנים, אבל מקווה שהרעיון הובן
אני עובדת עם בנים גדוליםחיהלבאחרונה

אמנם חנ"מ... אבל  בנים

אני שונאת פרסים! ממש שונאת אותם...

קודם כל הי חשוב זה להיות מעורב כל הזמן מה קורה איתם אצל המורים המקצועיים...

אצלי בכיתה- התלמידים מחכים לשמוע מי היה המצטיין של היום/ השיעור

זה וואו בשבילם כשמורה אחרת כותבת לי שהם התנהגו יפה (על הלוח בגדול או ביומן.  אני יודעת בפירוש שכשמורה מבטיחה להם שהיא תספר לי שהם שיתפו פעולה זה עובד אצלם)

גם הפרטני שהם יוצאים... יש לי פינה בלוח הכיתה שמיועדת לפתקים שלהם- תלמיד שחוזרת מפרטני עם פתק אני מקריאה אותו מול כולם... וזה ממש עובד!

בכיתה- תלמיד שהצטיין לא מקבל פרס. מקבל המון תשבחות (לפעמים בהגזמה אבל רק על דברים אמיתיים) 

אני מנסה לחשוב איך הגעתי למצב הזה... לא יודעת, אולי הערכה?

המון בעיקר אני מדגישה שכל אחד זה ביחס להשתדלות שלו עצמו

לפעמים תל' שמסיים מטלה כלשהי יכול לצאת להתאוורר "לשתות" (לא נותנת סתם)

מי שמתלונן שנמאס לו לשבת או שמשעמם לו אני שולחת אותו "לשחרר אנרגיות"- לעלות ולרדת את כל המדרגות של בית הספר...

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך