שאלה קטנה..
תמידדד , אבל תמיד, אני שופכת מים רותחים מהקומקום על העוף/הודו המופשר ומשהה כמה דקות, שוטפת ואז מרתיחה את העוף / הודו, על הגז כמה דקות
עד שזה מבעבע והליכלוך צף. אחרי זה אני שוטפת ומשתמשת.
גם אם זה הולך ללילה שלם בתנור.
היום הטפשת-נפוצה שאחד ממאפייניה הוא סניליות חלקית (מלווה אותי מאז ההריון ולא הלכה עד גם שנתיים אחרי הלידה)
השתלטה עלי, ורק שפכתי מים רותחים, שכחתי להרתיח כמה דקות על הגז.
ושמתי במרק עם כל הירקות...
נזכרתי שלא הרתחתי על הגז רק כשראיתי לכלוכים צפים בקצף.
הגיוני לאכול את זה? או שזה לא בריא ולא נקי?
את הג'יפה שצפה למעלה הוצאתי עם כף.
תודה!
.
)
)
