זהוו כמה אפשר יותר? כמה? גם להתנתק משתי החברות ההכי טובות שלי, והכל רע לי ואין לי כח יותר, אני לא מרגישה שיש טעם לחיים שלי, גם ככה אני לא יתחתן ואני פוחדת מבנים, פוחדת מאוד, כן, זה אחד הדברים שהכי מפריעים לי, כשהייתי בת 8 עברתי תקיפה ומאז.. אני לא מסוגלת לשמוע על בנים כלום. ו.. אני לא מצליחה להאמין שכל הדברים האלו באמת נכונים אני לא מאמינה אני חושבת שזה חלום ועוד מעט אני יתעורר ממנו לחיים היפים שהיו לי פעם. אני רוצה למות, קרה לי כמה פעמים שכמעט התאבדתי אני שונאת את עצמי. אף אחד לא אוהב אותי בכלל. אני ילדה חדשה בכיתה וכולן מנסות לעזור לי להשתלב אבל אין לי את הכח לזה. הכי מציק לי הנושא שאני לא יביא ילדים לעולם. אני כל כך אוהבת תינוקות וילדים קטנים, ולאהוב ולדעת שלא יהיה לך זה כלכך עצוב ורע אני לא מפסיקה לבכות אני מאוד משתדלת להראות שמחה ליד החברות אבל בכל זאת אין לי כבר כח יותר. אני לא מרגישה שיש מטרה לחיים שלי אני רוצה למות ודיי. כבר 3 שנים אני מתפללת לה' שיקח אותי אבל הוא לא שומע לי
דייי אין לי כח יותר
כמה אפשר עוד לסבול?? כמה??? ה' תיקח אותי ודיי חבל שנולדתי חבל שאני בכלל חיה חבל שהכל.
והכי חבל שהלכתי איתו עם הידיד שלי מהשכונה ואז...--- אם רק לא הייתי הולכת איתו הכל היה לי טוב עכשיו! הכל אני כל כך שונאת את עצמי בגלל זהה!!1 ![]()

דאייייייייי

ואם אפשר לעזור איכהו אז אני כאן בשמחה! אפילו סתם לפרוק או לקבל עידוד גם בלי לפרט... )אפשר גם מכינוי חדש)
)