זה המתכון והבצק יצא דביק ורך מידי ובלתי אפשרי לרידוד 
1 כוס אבקת סוכר מנופה
- 170 גרם חמאה
- 1 ביצה
- 1 חלמון
- 1/2 2 כוס קמח
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- קורט ונלין
- 1/4 תפוז מגורד
- ריבה אדומה
אופן ההכנה:
1. מערבבים עם "וו גיטרה" את החמאה ואבקת הסוכר.
2. מוסיפים את הביצה, החלמון ושאר המצרכים היבשים ומערבבים במהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד.
3. משטחים לעובי 1/2 ס"מ ויוצרים בעזרת חותכן/מוקד עיגולים.
4. במחצית מכמות העיגולים שקרצנו אנו קורצים עוד עיגול קטן במרכזם.
5. אופים את כל העוגיות ב-170 מעלות כ-13 דקות.
6. על העוגיות עם החור באמצע בוזקים אבקת סוכר.
7. על העוגיות ללא החור מזלפים באמצע ריבה אדומה ועושים סנדוויץ'.

)
)
