טוב אני תלמידה אבל..יש לי שאלה..אנונימי (פותח)

המורה שלי ממש שונאת אותי אני מרגישה את זה!

כל שאלה שאני שואלת היא מתיחחסת אלי כאיזה מישי שלא יודעת מהחיים שלה כלום ולבנות אחרות היא תתיחס הכי יפה שבעולם!!

ואני לא מבינה מה כבר עשיתי לה

מה???!!

מה אני יכולה לעשות??? עזרהה

שלום תלמידהנועם ה

טוב,

אני אענה לך תשובה בוגרת, קצת ארוכה, אני מקווה שלא תתבלבלי.

אני לא יודעת מה המורה שלך מרגישה כלפייך.

אני יודעת מה את מרגישה, ואני מאמינה שזאת לא הרגשה כיפית במיוחד עצוב

אנסה לעזור לך:

דבר ראשון בשביל לעשות סדר בראש, תמיד כדאי לנו לדעת לחלק בין מה שאנחנו מרגישים או מפרשים לבין עובדות.

"המורה שלי ממש שונאת אותי אני מרגישה את זה!

כל שאלה שאני שואלת היא מתיחחסת אלי כאיזה מישי שלא יודעת מהחיים שלה כלום ולבנות אחרות היא תתיחס הכי יפה שבעולם!!

ואני לא מבינה מה כבר עשיתי לה"

מה שמתקבל זה:

"אני מרגישה שהמורה שונאת אותי, כי אני מרגישה שהיא מתייחסת אלי כאל אחת שלא יודעת כלום מהחיים שלה, לעומת בנות אחרות שהיא מתייחסת אליהן יפה. ואני לא מבינה מה עשיתי לה".

יוצא שהרוב מבוסס על הרגשה.

הדרך הקלה והמומלצת היא: לפנות למורה, ולהגיד לה "המורה, אני מרגישה כך וכך, זה מפריע לי..." "אני רוצה לדעת מה לעשות בשביל להפסיק להרגיש ככה". ככה גם תדעי אם את מרגישה נכון, ובמידה ואת צודקת, תדעי גם מה אפשר לעשות בשביל שהיא תפסיק לשנוא אותך.

נכון שלפעמים זה אולי מביך, אך זה משתלם כשזה נעשה בחכמה.

הדרך הקשה (ואולי גם אפשרית) היא: להישאר בנקודת הנחה שהמורה שונאת אותי, ולנחש מה גורם לה לשנוא אותי, ולהשתנות.

אבל חשוב שתדעי בגדול

למורה אין עניין לשנוא תלמידה, אבל יכול לקרות מצב שתלמידה לא מתנהגת כראוי ואפילו מפריעה ולכן המורה קצת קשוחה אליה.

בהצלחה מתוקה חיוך

נועם ה, כתבת מקסים יטבתה

לדבר איתה על זה ב4 עינייםנפשי תערוג

ואם זה לא עוזר, לפנות לגורם אחר שאת סומכת עליו

מחנכת, מורה אחרת, יועצת וכו'

נועם ה-אנונימי (פותח)

קודם כל ממש תודה רבה!!

את צודקת מצד אחד אבל...אני יודעת שלא עשיתי לה כלוווום!

זה תחילת שנה והיא בקושי מכירה אותי!!!!

וחוצמיזה..שאני לא אחת כזאתי שילך אליה ויגיד לה..המורה אני מרגישה שאת אהם...

אבל זה מקשה עלי על צורת הלמידה שלי ואני מתביישת לשאול שאלות...

ומה שיוצא מיזה זה שאני לא מבינה כלווום בערך..

אווווף

|מתוסכל|

בשמחהנועם ה
עבר עריכה על ידי נועם ה בתאריך כ"ד בחשון תשע"ד 18:04

יכול להיות שלא עשית לה כלום, יכול להיות שהיא גם לא שונאת אותך וזאת סתם הרגשה שלך. וגם שהיא לא חושבת שאת לא מבינה או משהו. לכן הדרך היחידה לדעת ולפתור את זה, זה לפנות אליה. ואני ממש מבינה שזה מביך אותך אבל תדעי שזה יכול להועיל לך מאוד למקרה שתחליטי כן לגשת אליה...

ואני עוד יותר מבינה את זה שזה מקשה עליך את הלמידה - "לא הקפדן מלמד ולא הביישן למד".

לכן, או שתגידי לעצמך, אני שואלת מה שאני רוצה, ולא אכפת לי מה שהיא תחשוב עלי, העיקר שאני אבין את החומר.

או שתורידי במינון השאלות ותנסחי אותן בצורה ראויה. (אם זאת הבעיה.). --

(לפעמים תלמידים שואלים יותר מידי שאלות ידע, מה שעושה רושם על המורה שהתלמיד לא מנסה לחשוב טיפה בעצמו, ולכן המורה  אולי קצת חסר סבלנות כלפיו.

ולפעמים תלמיד שואל בנימה קצת מתנשאת או ווכחנית, וזה גורם למורה לאנטיגוניזם.)

בהצלחה רבה יקרה

עונה לך מה חשבתי בתור תלמידה-שרבובאחרונה

גם המורה היא בן אדם אולי היה לה יום קשה היום?

אם זה משהו עיקבי הייתי ממורמרת קצת ומוציאה את הזעם בשיחות עם חברות.

אבל את יכולה לגשת למורה או לכתוב לה מכתב קצרצר

שאת מרגישה שהיא מתייחסת אליך שונה משאר הבנות, ושזה עצוב לך ושתשמחי לדעת אם יש סיבה.

מקווה שהמורה באמת תשמח לדבר איתך ולפתור את הבעיה

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך