מה קורה לתנועה??הודושקה בנשמה
??פוצפוץ
הולכים לשנות את השמות של השבטים בחבריא א'הודושקה בנשמה
אוומיגאאד!!!!!!!!!!!!!!איןןן מצב!!!!!הכי בעולם
אומייגאאאד!!!!!
אין מצב שעושים את זה!!!!
שם של שבט חדש אני מבינה וחושבת שצריך לשנות!!!
אבל לא את השמות של השבטים בחבריא א' !!!!
תנועה נפרדת מבני עקיבא אבל ככה בחיים לא נגיע לאיחוד למרות שכרגע בני עקיבא לא רוצים...
וזה ממש ממש יכול לשדר לבני עקיבא שאנחנו לא רוצים להיות שייכים אליהם!!!!
למרות שאנחנו רוצים לאחד את תנועות הנוער הדתיות אך הן לא רוצות וזה רק יכול להרחיק ביננו לשאר התנועות!!!!
חוץ מזה שהובטח לנו במליאה שנה שעברה שלא משנים את השמות של חבריא א' גם אם משנים את השמות של השבט החדש!!!!
אז זהו שהולכים לשנות.. בט"ו בשבטהודושקה בנשמה
חיים בסרט אלה!!!!!!רגילה,כמו כולם
-מדריכה ותיקה בהחלט-
כולנו יודעים בדיוק מה קורה כאןנחשון מהרחברון
אנחנו מתעלמים מהסיבה ומסתכלים על התוצאה ובוכים! תנועת אריאל בסניפים(לא בהנהלה) מזמן שכחה שההבדל המהותי בין בני עקיבא לאריאל הוא לא רק ב"נפרד" הוא הרבה מעבר. וכששכחנו את ההבדל הזה והסברנו לכל העולם שאריאל זה "כמו בני עקיבא רק נפרד" אז כן, התחלנו בלהתעסק ובלהוכיח לעצנמנו שאנחנו לא כמו בני עקיבא ושאנחנו לא כמוהם אז שינינו את השם של השבט החדש ועכשיו גם את השאר כי זה לא מספיק מבליט את השוני!
ברגע שנתחיל להתעסק במה אנחנו במה אנחנו כן ליתר דיוק הדיון על השינוי של השם לא יעלה בכלל כי נהיה עסוקים בפעילות אמיתי מהותי.
אז עוטפים את זה באידיאלים" שם זה מהות" "למה שבני עקיבא יקבעו את המהות שלנו?"
זה חרטא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה תירוץ לומר אנחנו לא כמותם. אז או שנבין ונסביר לעצמנו באמת מה ההבדל בין בני עקיבא נפרד לאריאל או שנפרק את אריאל ונצטרף בתור סניף נפרד לבני עקיבא
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אבל הדרך שבה אנחנו הולכים היא טעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לומר אנחנו לא כמוהם רק בדברים החיצוניים אבל בתכל'ס אין באמת הבדל.
תעשו עצירה שניה ותחשבו על זה.
אני לא כל כך מסכימה איתך..הודושקה בנשמה
אפחד לא מתעלם מהסיבה, הסיבה ברורה וידועה.
ואני אישית, {לוידעת אולי גם אחרים} לא מבינה ת'קטע של לשנות ת'שמות של חבריא א' בגלל שזה קצת מאוחר מידי ולא קשור לחיים, תנועת אריאל קיימת 30 שנה פלוס, אם היו רוצים לשנות ת'שמות היו יכולים לעשות אתזה מההתחלה הרי השוני בין אריאל לבני עקיבא לא התחיל לפני 5 דקות אלא היה קיים מאז ומתמיד. העניין של השמות של חבריא א' שונה מאוד מהשם החדש.
שם חדש אני מבינה למה רצו לשנות זה ב'מת הגיוני אבל השמות של חבריא א', מה הקשר עכשיו?
השמות של חבריא א' הם טכניים ומתאימים גם לאריאל אז למה להתחיל לעשות באלגן עכשיו?
זה לעשות משו שממש לא בטוח שהוא יעבוד, בסניף שלי למשל לא נראלי שישתמשו בשמות של אריאל לחבריא א' ואני בטוחה שגם בעוד סניפים.
ואני ממש לא חושבת ששכחנו את ההבדל בין בני עקיבא לאריאל!!
נכון, ההבדל הכי ידוע וגלוי לעין זה שאריאל זה נפרד אבל זה ממש לא הכל.
אני בתור אריאלניקית יודעת מה האידיאלים והערכים של התנועה שלי ומשתדלת להנחיל אותם לחניכות שלי.
אם היינו שוכחים את ההבדל אז לא היה שום שוני בין אריאל לבני עקיבא כי אנחנו יוצרים את השוני אנחנו חיים אותו.
בצלב"א!!
וואלה תראי לינחשון מהרחברון
אם את מאמינה שיש הבדל במהות אשמח אם תפרטי אותו במילים כל פעם שאני שאלתי קיבלתי תשובה שההבדל הגדול היה בהטעמה של המילים בפרצופים שהקומונר עשה ובתנועות ידים שלו. לא משהו שהוא הצליח לומר בפירוש.
עכשיו מה ההבדל בין השמות של חבריא א לשמות של חבריא ב??? זה שם טכני שמציין שכבת גיל. אם השמות היו שונים מהתחלה אזז נכון לא אכפת לי אבל עכשיו להפריד זה לומר אנחנו לא הם אבל זה לא לגמרי נכון אז אנחנו משנים שם שיראו שאנחנו ממש ממש אבל ממש לא כמוהם.
השוני היה קיים לפני 30 שנה והשם היה משותף 30 שנה. אז דיי זה לא אמירה של לתנועה שונה צריך שם שונה. כי אז היו מפרידים לפני 30 שנה. אלא זאת אמירה שמנסה להגדיר לנו במה אנחנו שונים.
וכן אני הדרכתי באריאל 3 וחצי שנים וראיתי את זה בסמינריונים ובדיבור עם אנשים.
איך זה שתנועת אריאל שנה שעברה חילקה בין אריאל בניוץשהמשיכו עם השם של בני עקיבא ואריאל בנים שינו?
מה יהיה עוד 30 שנה? כל סניף יקבע לו שם משלו? או שאולי כל חניך יקבע לעצמו את "מהות" השם הפנימי שלו. כי למה שכמה קומונרים יקבעו לי את המהות?? אני יקבע לעצמי!
ישלי מה להגיד לך.. בהזדמנות..הודושקה בנשמה
רגע רגע רגעטוקבק
זה אומר שיש!!! הבדל בין בני עקיבא לאריאל???
זה לא רק הקטע הזה של בנים בנות... משהו כאן לא מסתדר לי.
אם אפשר הסבר בעניין (בתנאי שיהיה מעשי ולא "עם הבעות פנים ותנועות ידים"(כמו שנחשון הסביר יפה לדעתי) ויהיה גם מענייין אני ממש לא מתאפק לקרוא אותו. הודושקה בנשמה... לקחת משימה קשה... תשכנעי אותי שיש הבדל... ואלוהקים יאהב אותך עוד יותר)
(אני לא אומר מה אני אבל את ההבדל הזה חייב לברר דחוף!!!!!!!!!)
ומה עשיתם סרט? אז אריאל אומרים בפירוש שהם לא כמו בני עקיבא? מה הבעיה בזה? הם באמת לא בני עקיבא.
מה זה משנה איך הם עטפו את זה כולם הבינן את המסר...
(רק חבל שלחבר'ה בישיבה יהיה פתאום 3 שמות לכל שכבתגיל עזרא!! בנ"ע! ואריאל...
אוףף! זה פשוט מרגיזזזז!!אמונצ!
וואלה???נחשון מהרחברון
ברור שזה מרגיז אבל הודיה, לא ענית על השאלה האמיתית ולא התייחסת למה שקורה באמת כי אנחנו, כתנועה, גם אם את במקרה לא. שכחנו את ההבדל ואני אגיד לך יותר מזה - שמעתי מדריכים בגיוס חניכים שמסבירים לילדים בכיתה ג שאריאל זה כמו בני עקיבא אבל רק נפרד... ואלו המדריכים שלנו. אז פלא שהגענו למצב הזה שאנחנו חייבים להראות לכל העולם אבל בעיקר לעצמנו שאנחנו לא כמו בני עקיבא? אבל איך נראה את זה? נעשה משהו חשוב ואמיתי? לא... נפעל ברמה יותר גבוהה? לא.... אז מה אפשר לעששות??? בואו נשנה את השם ואף אחד לא יחשוב יותר שאנחנו בני עקיבא!!! אבל אוייש זה לא עבד אז מה עושים? יאללה בואו נמשיך עם זה, נשנה את השמות של חבריא א ואז בטוח יהיה הבדל, נכון?!?
ואם זה לא יעבוד אז יש לי עוד כמה רעיונות רוצים כמה?
א בואו נקרא לזה קן כמו בצופים ולא סניף... (אחרי הכל אנחנו ממש לא כמו הצופים, אף אחד לא יתבלבל)
ב או שאולי במקום שבט נקרא לכל שכבת גיל בשם "ארי "- ארי זרעים ארי נבטים וכו... (אין לי מושג מה זה אבל זה בטוח לא כמו בני עקיבא)
ג במקום קומונר/ית נקרא לזה הנביא אמת כי האמת נמצאת רק אצלנו
ד אולי פשוט נקום ונעבור לבני עקיבא... אז אף אחד לא יחשוב שאנחנו כמו בני עקיבא... אנחנו נהיה ממש חלק מהם!
אמונצ' מרגיז אותך? תעשי משהו!טוקבק
מה? אין לי מושג אבל לעשות זה פשוט חובה!!!!
ניסינו מה שיכלנוו
אמונצ!
דיקטטורה.!!!אפרת.
הם חיים בסרט, למה הם עושים דברים על דעת עצמם?!
באלי לצעוק עליהם. אני לא מעורבת ולא יודעת באמת את הסיבות שלהם. אבל עצם הרעיון נראה לי כזה מעוות.
מזל שאת כל השינויים הלא ברורים האלה הם עושים כבר אחרי שסיימתי איתם. הייתי מתחרפנת...
רק בריאות להנהלה הנהדרת הזו.![]()
ווואויייי הם חיים בסרט רעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!שמנמוכה
לא מסכימה!*חזרזיר*
בשמחה אסביר את דעותיי לאחר חודש ארגון.
מחילה, עומס כרגע...
חיזקו ואימצו!
הלו! פורום אריאל כבוד?!?טוקבק
מי מוכנה להסביר לי מה ההבדל בן בנ"ע לאריאל חוץ מההפרדה?
אני מוכנה להסביר..עד כמה שאפשר..פוצפוץ
בעזרת ה' תחילת שבוע הבא..אחרי חודש אירגון!!
וואי!!אם התנועה הייתה כמו בנ"ע רק בנפרד. היינו יכולים להישאר בכייף בנ"ע. כי יש שם גם סניפים נפרדים!
וואיי!יש לי הרבה מה לומר.
בעזרתו!!
מסכימה לגמרידוסית גאה!!
ואווו אני איתך!!!!
למה אריאל והדוסים בכללי צריכים להיות גירסה מורשת ומותרת של העולם הכללי???
אנחנו יכולים לעמוד יפה מאוד בתור עצמנו, והלוואי שנפסיק להתבייש במי שאנחנו!!!
אנחנו באמת צריכים להייות דוסים גאים והלוואי עלי...
כל הכבוד לתנועת אריאל!!!!!!רמקול
אריאלניקית בנשמה!!!!!
לדעתי זה אחלה דבר כי אם אנחנו תנועה נפרדת וייחודית מבני עקיבא למה שלא יהיו לנו שמות שונים??????????.
מה הבעיה בזה???
כל הכבוד להנהלה הארצית!!!!!!

סתם למה לא חשבו על זה לפני 30 שנהנחשון מהרחברון
למה קוודא בשנים האחרונות זה עלה?נחשון מהרחברון
יאללה תשובות נגמר חודש אירגוןנחשון מהרחברון
לא ככ מסכימה איתךקוקומן
אני ממש לא חושבת שבגלל שרוצים להראות לעצמינו שאנחנו שונים משנים את השמות של השבטים.
זה ההפך בגלל שיש כבר שוני אז זה מתבטא בשמות אחרים. יש הבדל מהותי בין התנועות וזה צריך להתבטא גם בשמות שונים.
ואם כבר באים להראות למישי שיש הבדל אז זה לבני עקיהא לא לעצמינו. כי בני עקיבא מזלזלים בנו! הם רואים בנו איזה חיקוי שלהם (אין מושג מה ההנהלה שם אני אומרת על מה שאני רואה אצל אנשים) אבל זה לא הסיבה העיקרית שמשנים
ברור שזה טיפשי שאחרי 30 שנה משנים. וברור שזה מעצבן ולא נח. אבל זה המצב עכשיו
אני ממש לא מבינה---אני! =]
בסמכות מי הם מחליטים דבר כזה? לפי מה שראיתי כאן הרוב בעד לא לשנות את השמות ...
לאלה שאומרים כל הכבוד לאריאל וזה... על מה כל הכבוד? מה השגנו בזה? אני חושבת שאריאל עומדת יפה מאוד גם בלי שינוי השמות של חבריא א, בסד, שחשנו את השמות של השבט החדש (לא לגמרי מסכימה גם עם זה אבל לא נורא) אבל איפה המטרה בלשנות את השמות של חבריא א'??? בצד הטכני נהפוך ללא מוכרים ונידחים כאלה ובצד המהותי יותר והיותר חשוב --- זה יוצר הפרדה יותר גדולה בעם ישראל!!!!! לא מספיק כמה הדתיים מפולגים, אז עוד יותר?
אני ממש ממש נגד....
אני! =] כנסי>>פוצפוץ
מה??ממש לא. זה כ"כ טוב שמשנים.
וגם אני בהתחלה באתי בגישה של יאללה, באים לדפוק אותנו. באים לפלג אותנו יותר ויותר בעם.
אבל אחרי שהסבירו לי הבנתי שכן הגיע הזמן.
אולי זה באיחור של 34 שנה. אבל זה הגיע. וזה טוב.
תמיד עדיף מאוחר מאשר לעולם לא!!!!
ובאמת כל הכבוד לתנועה, שעכשיו משנה.
מה השגנו בזה? שסוף סוף אנחנו תנועה בפני עצמה!
כשכשואלים אותך מזה אריאל, מה את עונה? כמו בנ"ע רק נפרד.
אז זהו! אנחנו תנועה נפרדת להכל!
אידיאלים שונים! דברים שונים!
ועובדה שצריך ת'תנועה הזאת!!
וכל תנועה גם צריכה ת'שמות שלה נפרדים וייחודים רק לה.
למה? כי אחרת אנחנו נשאר תמיד מין תנועה שנגררת אחרי בני עקיבא.
ואם השמות שלנו אותו דבר זה גם נראה שהאידיאלים שלנו אותו דבר..(רק נפרד!)וזה לא ככה!!
השם של השבט החדש הוא בעצם מייצג את הנושא שבנ"ע עסקו בו כל החודש.
אז בעצם אנחנו הולכים אחריו בעיניים עצומות? זה אפילו לא קשור אלינו.
ועוד- (כמו שאמרו) שבנ"ע מזלזלים בנו בזה. לא מסכימים שנהיה חלק בבחירת השם החדש.
ובעצם אנחנו עושים אחריהם הכל. גם השמות של השבטים הקטנים.
אנחנו צריכים את השבטים שייצגו אותנו.
הבנת?
סוף.
..אני! =]
אני מסכימה שצריך לשנות את השם של השבט החדש, ישלנו נושא אחר לכן השמות שקשורים לנושא צריכים להיות שונים, כי הנושא שונה
אבל סך הכל האידאלים די דומים- תורה ועבודה, תורת חיים בעוז? שניהם מדברים על לחיות את התורה (אל תתחילי לדבר אל דקויות באידיאלים כי סך הכל האידיאלים כן אותו הדבר חוץ מזה שאנחנו נפרד)... לכן, זה כן, בטח שזה מפלג את הדתיים עוד יותר, אנחנו מפולגים כבר אבל כאשר אנחנו משנים את השמות שלנו גם בחבריא א' אנחנו כאילו אומרים-' לא רוצים להיות חלק ממכם, אתם לא ברמה שלנו' אבל תחשבי עלזה- אריאל בעצם בא מבני עקיבא וכן אנחנו טיפה חושבים אחרת לכן אנחנו תנועה אחרת אבל אחנו אותו העם, אחים מה שנקרא אז למה לשנות את השמות אם זה לא משו נצרך.. צריך שיהיה משהו שיקשר אותנו, אנחנו אותו עם וכולנו דתיים!!!
בנוסף, את יודעת איך קוראים לשבטים של עזרא? יופי, גם אני לא. רוצה שנהיה כאלו?? אנחנו לא נגררים אחרי בני עקיבא, פשוט אנחנו תנועה שבאה מבני עקיבא לכן השבטים נקראים אותו דבר, אין בשמות האלה שום משמעות מיוחדת ששונה לנו... הראה? מעלות? זה לא שמות עם משמעות שקשורה לנושא בחודש ארגון אז קצת טיפשי שנקרא על הנושא של בני עקיבא, השמות בחבריא א' הם שמות בסיסיים...
הבנת?
*סליחה על הבלגן שכתבתי...
דווקא יש הבדל באידאליםקוקומן
ברור שס"ה אנחנו דתיים לאומיים עם פחות או יותר אותו עקרונות
אבל בתור תנועה יש לנו אידאילים שונים!
סליחה אבל למה זה שיהיה שמות שונים זה מפלג את העם? כבר הקמנו תנועה נפרדת . ונפרדת לא רק בגלל הבנים בנות אלא בגלל עוד דברים ועוד אידאלים אז בזה כבר פילגנו את העם (אני לא חושבת שזה מפלג .. אבל לפי הכיוון שלך) אם אנחנו תנועה נפרדת אז עד הסוף אין שום עניין שיש לנו אותו שמות.יאללה תהיו גאים בזה שאנחנו תנועה שונה ולא חיקוי של בני עקיבא. אני לא רואה בזה פילוג לא כל עמישראל צריך להיות אותו דבר טבעי שיש דעות שונות תנועות שונות וכו' לא צריך אחידות צריך אחדות!
התאפקתי עד עכשיו...אבל -nermer
את האמת, זה מצחיק אותי כשאריאל טוענים שיש להם אידיאלים שונים...
אולי גאוות יחידה מאוד מפותחת.
בואו נראה-
בנ"ע 'תנועה של עם', והם דוגלים ב'חינוך לתורה' ו'חינוך לעשיה'.
עזרא - תנועה ששמה דגש על כך שהיא כל הזמן מבררת את דרכה, דרך הפעילות שלה, ומתאימה את עצמה לצרכי השעה (באידיאל. לא מצליחה לעשות את זה מספיק טוב.).
הן נבדלות אחת מהשניה באופן מהותי.
עכשיו - במה אריאל נבדלת האופן מהותי מבנ"ע?
במה? בנ"ע תנועה של עם. יש אצלם חינוך לתורה,הודיה3
אבל ברגע שהם מגדירים את עצמם תנועה של עם, בניסיון להביא את התורה לעם ה'פחות קרוב לקב"ה',
הם לפעמים מורידים מהשמירה על התורה בכל הדברים. כאילו כדי 'להנגיש את התורה לרחוקים שקשה להם'..
(וזה לא בא לומר שבנ"ע רק הורסת. בנ"ע החזירה בתשובה הרבה אנשים! אבל בדרך...גם עשתה הפוך....
ותנועת אריאל 'שומרת' שלא יהיו מצבים כאלו! למי שלא מוכן לוותר על שום חלק בתורה!
וצריך את שניהם כמו שיש צורך גם באולפנות/ישיבות של 'דוסים' וגם של פחות..)
לא יודעת איך להגדיר את תנועת אריאל, אבל בסגנון כמו ההגדרה שלהם, אז אריאל דוגלים ב"חינוך לחיי תורה!"
לא רק ל'דבר' את התורה.. אלא לחיות אותה בכל דבר בחיים ולא משנה מה, לא מתפשרים עליה!
לא מספיק ללמוד את התורה, צריך גם ליישם אותה! ולדעת לא לוותר על חלק ממנה לטובת דברים אחרים!
(וזה מתבטא בעיקר בנפרד, אבל לא רק. בעיניין ההפרדה רואים את זה הכי הרבה,
ומעורב זה פתח להתפשרות בדברים אחרים)
וה'חינוך לעשייה', אין בו קשר לתנועת בנ"ע דווקא. זה המטרה הכללית של תנועת נוער. לחנך נוער לפעול ולהשפיע.
ולא משנה אם היא דתית או לא.. ככה שזה בכלל לא העיניין פה בהבדלים.
את האמת? אותי זה מספק במידה מסוימת...nermer
תודה שיש גם אנשים נורמלים בעולם...
אבל בכ"ז אני לא בטוח שכ"כ רב המפריד על הדומה, ואולי אתם עדיין יכולים להתאחד. להביא את הטוב שבכם, ואולי לשפר במקצת את תנועת בנ"ע. לכם זה לא יכול להזיק, לענ"ד. הסניפים שלכם ישמרו על הייחודיות שלהם.
וכך גם ישמעו את הקול התורני בבנ"ע יותר ממה ששומעים אותו היום.
ועדיין זה לא סיבה לשנות הכל עכשיונחשון מהרחברון
אם מראש זה היה שונה זה נורמלי. עכשיו זאת אמירה חצי פוליטית לא של "אני לא כמוהם" (ותודה על ההססבר למה אני לא כמוהם אלא אמירה של"אנילא רוצה להיות כמוהם"
נחשון...nermer
תתעלם. היא אמרה דברים אמיתיים... לא הבדלים עד כדי כך מהותיים, נכון, אבל יש בזה משהו...
את האמת, בנ"ע משדרת הרבה 'חפיפניקיות'. אתה לא יכול לברוח מזה.
לא אמרתי שלא. אבל באידיאלים אין הבדלנחשון מהרחברון
זה הבדל פרקטי שנובע הרבה מאלו שמגיעים... מה ההבדל בין בנ"ע לאריאל לא היה השאלה אלא בין סניף נפרד בבנ"ע לאריאל. ששם באמת הרבה פחות חפיפניקים שם רואים שזה לא הבדל אידיאלי אלא פרקטי אז למה לא להשתלב בתור סניפים נפרדים.?
אי אפשר להיות כסניפים נפרדים בבני עקיבאהכי בעולם
מסיבה פשוטה-שהם לא רוצים אצלהם סניפים נפרדים!!!!
ואם נצטרף אליהם- החניכים לא יצאו לא למחנות ולא למסעות וכו'....
כמו כמה סניפים נפרדים שלא עוברים לאריאל בגלל תקציבים...
לא מבינה למה התכוונת..הודיה3
איך קוראים לשבט החדש?hila18
מלאכי..הודושקה בנשמה
אני הצעתי אותו
{ר}ציניתאחרונה
בתור קומונרית אני יגיב:{ר}צינית
אני אתוודה שדיי תמכתי בהחלטה לשינוי השמות כי מבחינתי שתנועה מחזיקה מעצה ושיש לה אידואולוגיה וערכים שונים משל תנועה אחרת אז השמות צריכים להיות שונים.. איך זה יכול להיות שבני עקיבא חודש שלם עובדים על הנושא שלהם והשבט החדש מקבל שם שהמהות של השם קשור לנושא החודשי ואילו אריאל "מעתיקים" מהם את השם?! תחשבו לעצמכם שלכל אדם יש שם בגלל המהות ואצל אריאל אין לזה שום ערך ומהות כי זה מועתק בעצם.
גם השמות של חבריא א' אומרים משהו אם הנושא של אריאל זה בניין אריאל(בית המקדש) וכו אז הן קשר בין שמות השבטים לנושא הזה ודווקא השמות החדשים קשורים מאוד ודוגרי יותר כיף להיות בתנועה שיש לה את הייחוד שלה .
זהו אמרתי את דברי!!
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
למה ערוץ 7קעלעברימבאר
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
כן גם ליקעלעברימבאר
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה
😜
סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל
מאוד
לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
הכנסה נוספת 4נטע ברזני
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
יש פה איראלנקים?בת סוד
בואו נעשה מאגר פעולות