טוב בנתים אין פורום גננות אולי אין גננות אבל-טליה

אבל אני ב"ה מתחילה לעבוד בצהרון גלאי 3-חובה משו כמו 30 ילד אני המובילה ויש לי סייעת,

עכשיו אני צריכה מכן/ם עזרה לרעיונות למשחקי חברה כפיים שאפשר לעשות בחצי שעה של 'מפגש' 

עד שהסייעת מסיימת לארגן את השולחנות אחרי ארוחת הצהריים.

משחקים חמודים שהם לא גמד גמד או מלך התנועות..

אם יש רעיונות ואפילו קלושים אשמח מאאאאאד. 

בהצלחהה!!Hakuna.Matata
חפשי משחקי מעבר...חיהלב
כמו... כרטיסיות של צמדי מילים- את אומרת אחד והם צריכים לאמר את השני (זכר ונקבה יחיד רבים מילה והיפוכה ועוד)
יש כרטיסיות של דמויות בכל מיני מצבים שהם צריכים לחכות(יד על רגל יד ימין למעלה ורגל שמאל מכופפת (סתם דוגמא) אני לא על המחשב אסל אנסה אחכ לחפש את הקובץ עם כל הרעיונות האלו...

בהצלחה!
ואני חושבת שיש כאן עוד כמה שיש להן ניסיון גם בכננות אז את מוזמנת לשאול...
הם מאוד אוהבים שירים בתנועהיטבתהאחרונה

כמו:

כולם מוחאים איתי כף, הוקי פוקי ויש עוד המון שירים... תחפשי ביוטיוב

ואני גם ממליצה מאוד על הדיסק תנועה חיה- הם ממש אוהבים את השירים בו!

משחק נחמד שעשינו לאחרונה- קניתי כיסוי עיניים והזמנתי ילד וילד אחר קרא לו והוא זיהה של מי הקול וע"פ חוש השמיעה בלבד היה צריך להגיע אל אותו הילד, הם מאוד נהנו

עוד משחק זה מה חסר בגננו, קופסת המישוש, משחק הכיסאות וכו'.

בהצלחה

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך