בין תואר לחינוך לבית תואר בהוראה..
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל.me.
נראה ליחיהלב
תואר זה הלימודים
תעודה זה ועל שאת יכולה ללמד בבית ספר
מי שעושה תואר בחינוך.me.
לא יכול ללמד?
זה נשמע לי מוזר?
אז במה יעבוד?
תואר בחינוך לבדאבי אחד
זה בעיקר בשביל תואר שני.
בשביל ללמד חייב תעודת הוראה-
כי מה שלומדים בתואר לחינוך לא מספיק ע"מ ללמד בפועל.
תואר בחינוך הוא תאורתינפשי תערוג
ותואר בהוראה הוא מעשי יותר
תואר בחינוך נלמד באונברסיטה
ובהוראה נלמד במכללות למורים
תואר בהוראה או תעודת הוראה?בדרך
תעודת הוראה קשורה לעבודה מעשית
תואר בהוראהHakuna.Matata
הבדל מהותי ביותראבנר ח-י
תחום ההוראה עוסק בהוראת מקצועות ספציפיים ותחום החינוך עוסק בעצם החינוך, כלומר סיוע והשפעה על עיצוב עולמו וערכיו השונים. למעשה כמעט ואין קשר ביניהם. להיות מורה פירוש להורות ולהעניק ידע במקצועות מסוימים. להיות מחנך המשמעות כניסה לתוך עולמו של התלמיד הגדל/ המתבגר ושם לסייע לעשות "סדר" עם הכלים הקיימים,וסיוע בפיתוח כלים חדשים, שיסייעו לו להגיע להישגים הטובים ביותר המתאימים לו. בפועל יש עירוב מסוים ביניהם (מורה-מחנך וכו') אך שעורכים הבחנה אמיתית זה ההבדל ביניהם. ואגב לא כל מי שמתאים להורות בהכרח מתאים לחנך. אקווה שסייעתי,בהצלחה,
אז אין אפשרות נגיד ללמוד הוראה בבר אילן?יעל^_^
אפשר, אבל~א.ל
לימוד ההוראה צריך להיות ממוקד
כלומר: הוראה במה? תנ"ך? היסטוריה? לימודי א"י? ספרות?
ולכן ישנו צורך בלימוד מקדים של המקצוע (משמע תואר)
ועל זה- ת. הוראה.
ואחרי זה עושים השלמה לתעודת הוראהחמסה עלינו
סדר-שוקוליתאחרונה
תואר בחינוך - נקרא B.ed
תואר רגיל - נקרא B.A
ויש גם תעודה הוראה שמי שעושה B.A יכול לעשות אותה, ואז יש לו במשרד החינוך כפל תואר (יכול להיות שבאופק אין כפל תואר?)
תואר בחינוך כולל בתוכו את התעודה הוראה והוא והוא נחשב פחות יוקרתי בעולם העבודה מאשר B.A
בבר אילן אפשר לעשות תעודה הוראה במסלול כלשהו כמו שכתב לעולם חסדו, אם יש לך תואר ראשון במשהו או לקראת סוף התואר. יש שם בי"ס לחינוך שבתוכו יש גם אופציה לתעודה הוראה
אם מלכתחילה את הולכת להיות מורה - אז מספיק B.ed. מצד שני אם יום אחד ימאס לך ותרצי משהו אחר אז התואר הרגיל שיש לך יפתח לך עוד אופציות לעבודות נוספות.
לא צריךמשהאחרונה
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/