איך אתם מוסרים קוראים את כל הסיפור ומסבירים או קוראים חצי ומסבירים ? אילו מושגים ספרותיים אתם מקנים לתלמידים?
דרושות תשובות בדחיפות.
אני מקריאה את כל הסיפור.
אם הסיפור "מזמין" דיון, ועדיף חברתי, אני אעצור באמצע הרבה פעמים ואשאל את התלמידים מה יהיה בהמשך? איך הם היו מתנהגים? איך נכון להתנהג? לדבר? וכו\
זה נורא תלוי מה רוצים מהסיפור. אם רוצים ללמד על דו שיח נגיד אני אקריא הכל ואולי אלמד לפני כן את המושג דו שיח ואח"כ נפתח דיון על דו שיח ומה זה. בשיעור השני על הנושא אביא את הדמויות והילדים יכתבו דו שיח רק בעזרת הכותרת ואח"כ אקריא. (זאת רק דוגמא כמובן!)
שוב על קצה המזלג: דו שיח, רב שיח, שיר, סיפור ומאפיניים
ועוד
בהצלחה
אבל מסבירה תוך כדי שאלות עם התלמידים.
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/