.כמה זמן אחרי הפלה אמור לחזור המחזור?
ואם הוא לא חזר ועבר כבר 40 ימים מההפלה,זה הגיוני?
לפני שבועיים בערך עשו לי בדיקת שתן לבדיקת הריון,כי לא יכולתי להגיד בוודאות שאני לא בהריון(היו צריכים לדעת,לצורך בדיקה כלשהי,והיינו מותרים כבר אחרי ההפלה),אבל עשו את זה פחות משבוע אחרי שזיהיתי שכנראה היה ביוץ...
(הגיוני שהיה ביוץ,אחרי ההפלה,בלי שהיה ווסת?)
עכשיו אני נורא מבולבלת...
מאז ההפלה,היה דימום קל ביותר,יום וחצי-יומיים,וזהו.
מאז הדימום הקצר הזה,עבר כבר שבועיים+-
עקבתי בעזרת ערכת בדיקות ביוץ ביתית,אם יש ביוץ,
ובחסדי שמים,היה ביוץ(הפעם זה היה וודאי,לא כמו כמה ימים אחרי סיום ספירת השבעה נקיים אחרי ההפלה,שאז הסתמכתי על זיהוי ביוץ לפי הפרשות ולא לפי בדיקת ביוץ ביתית..)
היינו ביחד בזמן המתאים לפי הביוץ.
ועכשיו נשאלת השאלה-
הגיוני שתוך זמן מועט כל כך,פחות משבוע,
אם נקלטתי להריון,כבר ארגיש בחילות ואריח ריחות למרחקים?!
או שאולי זה פסיכולוגי?
או שאולי נקלטנו בשבוע שאחרי השבעה נקיים מההפלה,ואנחנו לא יודעים?(למרות הבידקה הביתית לבדיקת הריון..)ואז זה הגיוני כבר כן להרגיש עכשיו הרגשות למיניהן...
אם זה פסיכולוגי-תתפללו שייעלם ויפסיק לתעתע בי.
ואם לא-
הרי לא היה מחזור עדיין,אז הגיוני שהיה ביוץ,ונקלט הריון בלי שהיה ווסת?
יכול להיות שמבלאגן של ההורמונים שבעקבות ההפלה,היום וחצי-יומיים שהיה דימום,זה בעצם ווסת שהיתה כל כך קצרה בגלל שינוי הורמונלי שנהיה בעקבות ההפלה?
ואז יוצא שהביוץ שזיהיתי שבועיים לאחר מכן,הגיוני...
אני שואלת,כי פשוט לא הגיוני לי שתוך פחות משבוע מאז שזיהיתי את הביוץ בבדיקה הביתית,כבר יתחילו לי בחילות ותחושות...
אבל מצד שני-זה קיים,הבחילות לא עוזבות אותי,וכל ריח מציק לי,או שאני סתם מריחה אותו כאילו הוא ממש מתחת לאף שלי,ובכלל זה מרק שהכשכנה מכינה,ואני מריחה אותו לתוך הבית שלי,משהו שאף פעם לא קרה מאז שאנחנו שכנים שלהם....
וגם תחושות מוזרות בבטן,שהיו לי בזמן שהייתי בהריון שנפל...
ולא היה לי אותן בפעמים אחרות,או לקראת מחזור....
בקיצור,מבולבלת סופית.
ויצא גם הודעה מבולבלת,שבכלל לא מובן בה מה אני רוצה מיכן...
תתפללו עלינו שמה שלא יהיה-נקבל את זה בשמחה,והבנה שהכל מה'.
ושבע"ה-יהיה לכל מי שמצפה לבשורות טובות,
בשורות טובות בקרוב(וגם לנו)
תודה מראש למגיבות,כרגע מעדיפה להישאר אנונימית,אם ארצה לפנות למישהי באישי,יש לי כינוי אנונימי ואפנה ממנו.
תודה!