תודה ה', שגרמת לכך שאתגלגל ואראה במקרה דברים שעוזרים לי להעריך כל כך את החיים שהענקת לי.
תודה על שתי עיניים, תודה שאני רואה בעזרתן את העולם.
תודה על מצח, ועל שיער הצומח מאחוריו ומגן על הקרקפת שלי. תודה על כל מערך העצמות שלי, שמאפשר לי להיות זקופה ויציבה.
תודה על האף, שאיתו אני מריחה ודרכו אני יכולה לנשום. תודה על מערכת הנשימה, תודה על כל נשיפה ושאיפה בכל יום.
תודה על כל אחת ואחת מעשר אצבעותיי. תודה על מערכת העצבים, שמעניקה לי את היכולות לחוש, וכך לדעת מה נעים לי ומה מזיק לי.
תודה על הפה, שנפתח ונסגר. על היכולת שלי להתבטא דרכו, בין בדיבור ובין במוזיקה, ועל היכולת המופלאה להכניס דרכו אוכל, ללעוס, ולבלוע. אני ברת מזל כל כך.
אבא בשמיים, אני מלאת הכרת תודה על כל כך הרבה דברים שפתאום הבנתי עד כמה הם מופלאים. תודה שעזרת לי להבין את זה!
תודה על שתי רגליים, ברכיים, ומערכת שמאפשרת לי נגישות והגעה עצמאית ממקום למקום.
תודה על היכולת לחייך ולצחוק. תודה על היכולת לאהוב, ולהבין מה זאת אהבה.
תודה על הזרועות החסונות בהן כל ילד יודע שיכול להרגיש בטוח, ולעולם לא אפיל אותו. ותודה על כך שאני עומדת בהבטחתי זו, בזכותך, ואף ילד לא נשמט מבין ידיי.
תודה על הסבלנות, היכולת להקשיב. על כל טיפת אכפתיות שננטעה בתוכי וגורמת לי לרצות להיטיב.
תודה על חוש השמיעה, ועל שתי אוזניים זהות משני צידי ראשי שדרכן אני מאזינה למוזיקה, לאנשים שאני אוהבת, וגם לסכנות המתקרבות. תודה שאפשרת לאוזניים האלה להיות מתלה לתכשיטים שאני כל כך אוהבת לענוד.
תודה על היכולת לישון לפעמים. הדבר המופלא הזה שנותן לגוף מנוחה הוא משהו שרק אתה יכול להעניק לי.
תודה על היכולת להיות עצמאית בדברים יומיומיים. כמו להסתרק, להתלבש, להתקלח, לעשות את צרכיי, לאכול, וכו'. אני יודעת שבראת מכונה מופלאה והיא הגוף שלי. אין ממציא גדול ממך.
תודה שנתת בי נשמה
טהורה
ותודה שאתה נותן לי אותה בכל בוקר מחדש
מתוך אמונה שאני אשתמש בכל המתנות האלה שהענקת לי חינם, כדי לעשות רצונך ולהאדיר שמך.
תודה.
רוני.








ברור שבכך יש איסור חמור