שלום לכולם
נרשמתי למעשה כדי להתייעץ עם אנשים מנוסים כאן בתחום הזוגיות מה אני אמורה לעשות
הבעיה שלי היא ככה: אני נשואה כמה שנים ויש לי כמה ילדים, לא מפרטת הכל למניעת זיהוי. אני בעלת תשובה והתחתנתי ב"שידוך" שנעשה ע"י חברים שהתבסס על מציאת חן בלבד והתאמה מבחינת דרך רוחנית ובלי שום ברורים רלונטיים, והסתבר למפרע שבעלי בן אדם מאוד מורכב עם בעיות רגשיות חמורות, הוא גדל בבית מאוד קשה וכו', ואציין שאני ממש לא כזו, גדלתי במשפחה מעולה ובשידוך הוא ידע מלבוא ולעשות עליהם רושם נפלא ועד היום הוא עושה את זה כי אני לא מדברת, אבל במציאות החיים שלי איתו קשים בטרוף. הוא בן אדם קולני וצעקני, בצורה שכבר לא נעים לצאת לרחוב אחרי הצעקות שהולכות כאן ובכלל לא מודה בבעיה הזו או מתכוון לעשות משהו לגביה, הוא לא אלים פיזית בכלל ולא נוטה לזה אבל צורת ההתנהלות שלו אגרסיבית ביותר, ניסיתי כמה פעמים להתגרש ממנו אבל זה היה קשה כי מייד בתקופות שאני חושבת על גירושין הוא הופך ל"טטל'ה" ועושה הכל כדי להשאיר אותי וגם כי אני קשורה אליו רגשית, תלויה בו כלכלית ועוד הרבה דברים אחרים. המצב הזה מאלץ אותי לחיות באיומי גירושין מתמידים שרק כשהוא רואה שאני רצינית בהם הוא הופך לבן אדם תקופה, אבל בפועל בלי האיומים האלה הוא סבור שהוא יכול לעשות הכל ולהתייחס אלי איך שהוא רוצה, עד שפעמים רבות אני מגיעה למסקנה שיהיה לי ולילדים הרבבבבבבה יותר בריא בלעדיו. כבר לא מעניין אותי סטטוס של גרושה וכאלה אני רק רוצה שקט, גם ככה כל העולם שומע מהבית צעקות ויודע שיש לנו בעיות ואני גם דואגת לילדים שיגדלו באווירה כזו ולא יהיה להם שום סיכוי להקים בתים נורמליים, ומצד שני אני לא רואה שום מפלט מהמצב הזה לכיוון גירושין כי אני מאוד תלויה בו וגם בעזרה הפיזית שלו וגם הוא מאלה שיעשו את הממוווות כדי להתגרש ואין שום מציאות להתגרש ממנו בצורה שלא תפגע בילדים וכאלה. הילדים מאוד קשורים אליו ואני בטוחה שבמקום לעזור להם כמה שיותר במצב של גירושין הוא ינצל את זה למלחמות. המצב מאוד פוגע בשלווה שלי ורחוק כמתווחי קשת מהחיים שרציתי כשחזרתי בתשובה..
אשמח מאוד לעצות מועילות, המון תודה
אפילו שצעק ..)-
תגובה נפלאה