בס"ד
זה המתכון שלי..
פלפלים בכל הצבעים חתוכים לרצועות דקות
גזר רצועות דקות
נבטים
קישואים רצועות דקות
כרוב קצוץ קטן
בצל ירוק רצועות אלכסוניות
שום רצועות
טבעות בצל קטנות
חזה עוף רצועות
לטגן הכל בסיר עד שהכל ניהיה רך מאד
להוסיף נודלס לא מבשול ולהמשיך את הטיגון
להוסיף קוביות אננס משומר וטיפה מהנוזלים שלו
להמשיך לטגן עוד כמה דקות
להוסיף כוס טריארקי,כוס צ'ילי מתוק,חצי כוס סויה בסגנון סיני
ואפשר לשים למעלה עם פומפיה טיפונת ג'ינג'ר ולדאוג שלא ישתלט על הטעם
עוד טיגון קצר של 2-3 דקות ולהוריד מהאש ולהנות.
למעלה אפשר להוסיף על כל צלחת טיפה שומשום שחור ולבן למשחק צבעים ומראה טוב בעיניים..
אנחנו שמנו את זה על הפלטה שבת בוקר וזה הוסיף טעם מיוחד..
בתיאבון!!

)
)

