בס"ד
קבלתי מסבא וסבתא שלי מהמושב אגוזי פקאן שהם מגדלים והחלטתי לעשות ניסוי.
הכנתי בסיר קרמל סוכר,דבש,וסילאן ושזה רתח הוספתי את הפקאנים לבישול שיתקרמלו ואז טחנתי אותם בבלנדר עם חלב.
עכשיו הדילמה:
חשבתי להכין פירורי ביסקוויטים כבסיס לעוגה ולערבב את הפקאנים עם קצפת ולמרוח על הבסיס ביסקוויטים ולאפות בתנור או להקפיא את זה כמו עוגת גבינה ולמעלה לפזר עוד משו..
מה דעתכם?יש לכם רעיון אחר לעשות מהמחית הזה?

)
)
