בס"ד
שחברה שלחה לי ברגע משבר, והוא פשוט הרחיב לי את הלב.
לאהוב עד הסוף! לאה
אימא לוקחת את הבת שלה לחנות צעצועים ואומרת לה בתי היקרה את יכולה לבחור לך דבר אחד ואני אקנה לך.
אחרי התלבטות ארוכה הילדה בחרה בשרשרת פנינים .
בערב אבי הילדה הקריא לה סיפור לפני השינה, נשק על מצחה ושאל אותה: בתי את אוהבת אותי? בוודאי אמרה הבת איזו שאלה!
אז תביאי לי בבקשה את שרשרת הפנינים.
הילדה שלא רצתה לוותר על השרשרת אמרה לאביה אבא אולי תיקח את בובת הברבי החדשה שלי במקום, האב אמר לה אם את לא רוצה את לא חייבת.
למחרת בערב שוב האב הקריא לה סיפור נשק על מצחה ופנה לביתו את אוהבת אותי? בוודאי אמרה הבת, אז תביאי לי את השרשרת שלך, הבת שלא רצתה לוותר על השרשרת אמרה לאביה- אבא יש לי סוס פוני ממש נחמד אני ייתן לך אותו במקום, האב אמר לה אם את לא רוצה את לא חייבת!
וכך היה במשך כמה ימים עד שערב אחד האב ישב בסלון ולפתע הרגיש תפיחה על הכתף הסתובב האב וראה את בתו ,פנתה אליו בתו ואמרה לו אבא תושיט את היד בבקשה, האב הושיט את ידו ובתו הניחה בידו את שרשרת הפנינים שכה אהבה, באותו הרגע האב הכניס ידו לכיס מעילו והוציא קופסא, ומתוך הקופסא הוציא האב שרשרת פנינים אמתית ענד לביתו על הצוואר ואמר לה בתי היקרה כאשר אבא לוקח ממך משהו זה רק כדי לתת לך משהו טוב יותר! אז חברים יקרים כאשר ה' לוקח לכם משהו זה רק כדי לתת לכם משהו טוב יותר ....