אני כבר הרבה זמן סתם נכנסת לקרוא בפורום ועכשיו יש לי משהו שהרגשתי שאני חייבת לשאול בפורום הזה.
אני ב"ה נשואה (+2), בינתיים היחידה במשפחה שלי. יש לי אח שקטן ממני בשנה, לומד בישיבה טובה ב"ה בירושלים, יש לו כבר כמה וכמה חברים נשואים וכאלה שכבר אבות.. (ז'תומרת- הוא כבר לכל הדעות הגיע לגיל שאפשר להתחיל)
למה נזכרתי בו? כי השבוע פנתה אלי קרובה שלי, שרוצה לשדך לו מישהי, והיא שאלה אם אני יודעת למה הוא לא רוצה להיפגש (לא איתה ספציפית, בכלל), כי אמא שלי לא יודעת למה, ואולי בעלי ינסה לדובב אותו ולברר. אמא שלי אומרת שנראה לה שסתם לא בא לו עדיין להפיל "ריחיים על צווארו", נוח לו ככה כשהוא סמוך על שולחן ההורים ואין לו שום מחוייבות.
בכל אופן, פתאום זה העלה בי כל מיני מחשבות, כי ת'אמת האמיתית, לא נעים לומר, אני לא ממש מצליחה לדמיין אותו נשוי, לפחות לא מבחינת איך שאני רואה אותו כשאנחנו מגיעים להורים. אני לא מרגישה שמבחינת האישיות שלו והמידות הו יכול להיות נשוי.. יש לו כמה תפקידים קבועים בבית אבל כל פעם אני שומעת איך אמא שלי מבקשת ממנו המון פעמים עד שהוא נזכר לבצע אותם חצי שעה לפני שבת, הוא די קוטל את מי שלידו וקשה מאוד להוציא ממנו מילה טובה על משהו או מישהו, או הדרך שבה הוא מתייחס לאחים הקטנים, ועוד כל מיני כאלה שאני אומרת לעצמי- בוי'נה, איזה מזל שאני לא אהיה אשתו! לא הייתי שורדת עם אחד כזה רגע!! איך אישה תוכל לחיות עם אחד שאף פעם לא שמעתי אותו אומר מילה טובה למישהו בבית? או שהאחים הקטנים שלו מעדיפים שלא להיות לידו?
הוצאתי אותו קצת לא טוב כאן, אני יודעת, ונראה לי שמי שלא מכיר אותו בבית לא יחשוב ככה (נראה לי שלחברים הוא יותר נחמד..), ואני גם יודעת שזה לא ענייני וגם אין לי שום כוונה לעשות משהו בנידון, זה באמת לא ענייני, אבל זה מטריד אותי- כי מצד אחד אני מקווה באמת שיזכה להקים בית, ומצד שני- איזה מין בית הוא יקים? אני לא הייתי רוצה לגור איתו באותו בית.. אני לפעמים מרחמת כבר עכשיו על אשתו...
ונגיד שפונים אלי לברר עליו, בתור אחותו, מה אני יכולה לומר??