וואי יצא ארוך כמו החיים. אבל אם מישי תקרא אני ישמח
אפילו שיצאתי זיינוקית בערך.
זה באמת חשוב לי מה שכתוב שם.
היום היה לנו שיעור עם המחנכת שלי. ואני יודעת שפגענו בה ממש..
אני אישית ישנתי חצי מהשיעור כי לא הרגשתי טוב, [לא ביקשתי רשות או משו..] ואחכ אכלתי וגם נתתי לבנות אחרות מהאוכל שלי- מה שיצר בלאגן גדול. בנות אחרות צעקו על המורה שהשיעורים שלה משעממים ושהיא לא יודעת ללמד ויצאו באמצע. בנוסף היו בכיתה עוד דיונים ממש לא קשורים.. [למשל על סרטי ילדים.. שנים דנו על הטלאטביז..]
עכשיו, גם רוב הזמן המצב בין הכיתה למורה לא משו. רוב הכיתה לא אוהבת אותה, ולא משנה מה המורה תתעשה- הם אנטי נגדה.
אני בתחילת השנה גם לא אהבתי אותה במשך בערך חודש-חודשיים, אבל בחודש האחרון למדתי להכיר אותה והיא בנאדם מדהים!! ואני דפקא אוהבת אותה כבר.
וגם מה, היא ממש מנסה ומשתדלת בשביל הכיתה. כי היא יודעת שלא ככ טוב לנו איתה ככיתה. בנות ממש לא אוהבות אותה, ומה שהם אמרו היום בכיתה זה רק חלקיק ממה שהם באמת חושבות,
וגם ככה הם היו ממש בוטות ומעליבות.
המורה יצאה כמעט בדמעות מהכיתה, ראיתי שהיא נפגעה ממש.. היא באמת מתאמצת בשביל הכיתה.
כבר היה לנו על זה השבוע דיון בכיתה. [יש את זה פעמיים בשבוע בערך.. כי באמת הכיוון הכללי של הכיתה זה אנטי המורה. ודפקא חבל לי ככה. היא באמת בנאדם טובב] קיצר מה שאני אמרתי בדיון זה שאולי הכיתה עושה המון השתדלות בשביל המורה [ללא משנה שאני לא חושבת שזה נכון.. לא נורא..] אבל אמרתי שלדעתי עיקר הבעיה זה שבנות לא מספיק מעריכות את המאמצים של המור. והיא באמת עושה הרבה!! ובנות דחו את זה וזה..
ואז היום אחרי השיעור היה לי ממש לא נעים. כי ידעתי שבתור כיתה היינו ממש מגעילות, וגם אני בתור בנאדם לא התנהגתי בסדר.. ניסיתי קצת לדבר עם הכיתה על זה, כדי שנלך ונבקש סליחה, אבל רובם ממש לא מבינות מה הבעיה..
הם אמרו שסוףסוף מישו אמר לה שהיא לא יודעת להעביר שיעורים, וכבר 3 חודשים אנחנו ככה איתה בכיתה וכדאי שסוףסוף היא תדע את זה. קיצר הם היו ממש לא נחמדות אליה.. [היא לא היתה שם.. אבל הם דיברו עליה מגעיל]
ומאז אני עם נקיפות מצפון מטורפות. כי לא נעים לי מהמורה!! היא ככ רוצה שיהיה לו טוב. ולא נעים לי שפגעתי בה..
אני לא יודעת מה לעשות. כי לא נעים לבוא לבקש סליחה לבד.. יש לנו הערב מסיבת חנוכה אז אני מתלבטת אם לבקש ממנה סליחה.. אבל ממש לא נעים לי.. כי אני יצא ממש חנפנית.. כי כבר קרה כמה פעמים השנה שביקשתי ממה סליחה. [בהודעה] וזה כבר מתחנפן מידי.. וגם כי לפני השיעור הזה היא התחילה לדבר איתי על משו [היא לקחה אותי לפרוייקט האישי שלה בערך.. מקפידה פעם בשבוע לדבר איתי] ואז התחיל שיחה עם איזה רב אז היא אמרה שנמשיך בסוף היום ואז בסוף היום היה תשיעור הזה אז אחריו היא הלכה בלי לדבר איתי..
אז אולי אם אני ילך אליה עכשיו זה יראה כאילו הלכתי בגלל זה..
עכשיו זה בכלל בכלל לא בגלל זה אלא כי אני באמת מתחרטת על מה שעשיתי!! אני יודעת שלא התנהגתי בסדר ואני לא רוצה שהיא תלך ככה לחופשת חנוכה..
אני לא יודעת מה לעשותת
חבל לי שיהיה ככה. א נעים לי ממנה שפגעתי בה.
תודה רבה למי שקראה עד כאן!! וידוע שאנחנו מתנהגות כמו כיתה א' ![]()
אאווףףףף.

], אני בדר"כ ממש משתתפת יפה בשיעורים שלה.