למה הרב פירון חושב שהוא הכי חכם בעולם???חיה וקיימת
עבר עריכה על ידי שרבוב בתאריך ל' בכסלו תשע"ד 13:32

הוא מרחם על ההורים? סבבה, שיעשה קיטנות בחינם.

אבל למען ה', למה הרפורמות שלו על גב המורים המסכנים??

לנו לא מגיע חופש?

(אני ממילא עובדת בחופש, כי לומדים אצלנו עד ט באב, אבל מתנחמת בזה שביום מן הימים אני יעבוד במקום אחר, והרב פירון- הורס לי את התקוות!!)

מצחיק..יטבתה
ממש מקצרים את החופש הגדול!
נו באמת, זה בסך הכל הארכת תקופת הקייטנה שאת זה המורים והגננות לא אמורים לעשות במילא
זה אנשים מבחוץ כמו סטודנטים ושנית, הבנתי שמורה שירצה לקחת בזה חלק יקבל תוספת שכר..
בכל מקרה זה לא כמו שזה נשמע!
בטוח? אני הבנתי שהמורים חייבים ללמד וזה בתוספת שכרחיה וקיימת

זה מה שאמרה יו"ר סיעת נחל בהסתדרות המורים: (אין ליחיה וקיימת
מושג מזה סיעת נחל אבל דבריה נשמעים נכונים ומחששים מאוד).
יו"ר סיעת נחל בהסתדרות המורים, גילה קליין, טענה אתמול בשיחה עם ערוץ 7 כי הארכת שנת הלימודים בשלושה שבועות, כמוה כתקיעת מסמר נוסף בארון המתים של מערכת החינוך, כלשונה. "כולנו מכירים היטב את ההתנהלות בשנים האחרונים. כשהתחילו לפני שבע שנים את רפורמת אופק חדש, אמרו לנו גם אז שזו תהיה בחירה, שתהיה תוספת שכר, שיהיו שינוים בפנסיה ושיפור תנאי העבודה, בפועל הפכנו לעבדים ולא מבחירה".

"גם עכשיו הם (ראשי משרד החינוך - ע.ב.) אומרים שבתי הספר שיפעלו בקיץ זו בחירה, אבל אנחנו כבר מכירים את הבחירה באופק חדש. תבדקו את הלחץ הסמוי, את האיומים וההפחדות, סימנו מנהלים שלא הצטרפו לאופק חדש. אין לי בעיה שמערכת החינוך פועלת למען ילדי ישראל אבל לא על גב עובדי ההוראה... תעשו בדיקה כמה עובדי הוראה מבקשים לעזוב, המערכת בקריסה", דברי קליין.

זה לא לבתי הספר הלא רשמייםאנונימי (פותח)

החרדים מחוץ לחוק הזה

לדוסית אמיתיתאנונימי (פותח)

צורם לי שאינל קוראת לו הרב. בכל זאת, יש לו סמיכה. גם אך אינך מסכימה איתו, זה (בעיניי) לא סיבה להוריד את התואר הזה.

לעצם העניין, 

מכיוון המורים- באיזו מקצוע אחר יש כל כך הרבה חופשים בשנה?

כדי להעלות את שכר המורים, יש עניין גם להוסיף שעות.

ברור שהמורים עובדים קשה, עבודה שוחקת ולא מתגמלת, אבל במה זה שונה מאלפי מקצועות אחרים שעובדים כל השנה?

מכיוון התלמידים- כולם יודעים שבחופשים רמת האלימות והמעורבות בתאונות עולה ועולה.

לילדים בימינו קשה להעסיק את עצמם ומבלים הרבה מאוד שעות מסך.

האינטראקציה החברתית חשובה מאוד. שיבואו וישחקו מונופול כל היום בבית ספר, רק לא לשבת מול מסך...

א. התואר רב נשמט לי ממש בטעות.חיה וקיימת

ב. היתרון היחיד של להוראה על פני שאר העבודות זה החופשות, אז אם מצמצמים אותם, אז מה נשאר?

יש אלימות? שיטפלו בזה, למה אני אשמה?

נכוןיום השביעי

וגם עבודה בהוראה קשה מאוד אם לא יהיו חופשים העובדים יקרסו.

גם תלמיד צרחך חופש. יש לו ילדות וחויות שיעבור, גם בלי בית ספר!!

מסכימה עם דוסיתציליגילימימי

לדעתי הופכים את בית הספר לבייביסיטר..

שיקחו תנועות נוער. שישלבו ילדים עם נוער.

למה אני שלמדתי 4 שנים בשביל מורה צריכה להיות מדריכה בקייטנה?

התעללות בתלמידים..יעל מהדרום
לק"י

מישהו גם צריך לדאוג למורים בחנ"מ שנאלצים לעבוד גם בחופשות..
אצלינו לא מכריחים לעבוד כל החופש, אבל אם את לא נרשמת בכלל זה לא נעים.
ודוקא אנחנו צריכות מאוד מאוד את ההפסקות האלה!
השם יצילנו!שוקוליתאחרונה

כמה רומסים את המורים, זה לא ייאמן.

העבודה קשה (פיזית ורגשית), עמוסה, לא נגמרת, גם בבית, ישיבות ואסיפות עד אינסוף וטלפונים וכו',

ככה שכמו שכולם פה אומרים היתרון היחיד זה החופש.

ואז באו החכמים הגדולים והביאו לנו את אופק ועוז, ורמסו אותנו עוד יותר.

ואז בא הרב פירון ורוצה לקחת לנו את החופש, הצילו.

אני מבינה את הצורך של הורים עובדים במסגרות לילדים והבעיה ביותר מידי חופשות, והקיטנות יקרות וכו', אבל ברור לי שאין מצב לקצר חופשות כי זה צורך בסיסי של המורים והתלמידים, וגם בי"ס צריך להתארגן לשנה הבאה ובשביל זה צריך שהתלמידים לא יהיו בסביבה.

ומה החכמה לקצר את החופש כמו שעשו כבר ולהחזיר את הימים במקומות אחרים כמו לג בעומר וכו'? ההורים שתקועים נתקעים גם אז, זה לא פיתרון חכם.

צריך למצוא פיתרון מאוזן, חשיבה נוכנה איך להעסיק נכון את התלמידים בחופש.

רק צריך מישהו שירים את הכפפה -

למשל -

התנדבויות מאורגנות, ולא חסר במה

התלמידים הגדולים עושים קיטנות לתלמידים הקטנים

חוגי העשרה במגוון תחומים בתשלום סמלי מאוד ומסובסד ע"י משרד החינוך

שיעורי תיגבור מסובסדים כנ"ל לקראת שנה הבאה

להיעזר בתלמידים בפרויקטים שונים בבי"ס בחופש במקום לשלם לבעלי מקצוע - צביעה וסיוד, ארגון הכיתות לנה הבאה ולשלם להם על זה במקום לאנשי מקצוע.

היייתי שמחה להיות בועדה כזאת שתחשוב מה לעשות ביותר יעילות עם תלמידנו היקרים בחופש, בלי כמובן לקצר אותו או לקחת למורים את החופש. בשום פנים!!

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך