בס"ד
שלום לכולם! בת דודה שלי מסיימת תואר ראשון בפסיכולוגיה, ובשביל העבודה האחרונה היא צריכה שסטודנטים ימלאו שאלונים. הבעיה היא שהיא צריכה כמות מסויימת של עונים דתיים, והיא לא הצליחה להשיג אותה, וזה תוקע לה את סוף התואר. אז ממש ממש יעזור אם תוכלו להקדיש כמה דקות ולמלא את השאלון (הוא לא חופר מדי, אני מילאתי אותו גם). תזכו למצוות!!!
שלום,
שמי אפרת לוי, סטודנטית לתואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה ואני עורכת מחקר בנושא פסיכולוגיה בין תרבותית. אני מודה לך על נכונותך והיענותך האדיבה להשתתפות במחקר זה. מטרת המחקר הינה לבדוק את הקשר הקיים בין מאפיינים אישיותיים ותרבותיים ובין סקרנות אקדמית בקרב אוכלוסיות שונות בישראל. לידיעתך, השאלונים נשלחו באמצעות תוכנת Google Docs או דרך שליחה במעטפות ואין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים אחרים. למערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא את השאלון. כלומר, כל תשובותיך יישמרו באופן אנונימי לגמרי. במידה וקיבלת את השאלון באמצעות מעטפה אנא החזר/י אותו אליה לאחר שתסיים לענות. אם תחוש/י אי נוחות תוך כדי מילוי השאלונים את/ה רשאי/ת להפסיק למלאם בכל שלב.
בקובץ קיים דף המכיל שאלות דמוגרפיות ולאחריו שלושה שאלונים. השאלונים מכילים היגדים לגביהם עליך לציין את מידת ההסכמה שלך עם ההיגד המוצג בכל שאלה. אין תשובה נכונה ולא נכונה.
אשמח לעדכן בתוצאות המחקר אם תחפצו בכך. כתובת המייל שלי היא: ufrooo@walla.co.il
תודה על שיתוף הפעולה,
אפרת
אם אתה נתקל בקשיים בהצגה או בשליחה של טופס זה, תוכל למלאו באופן מקוון:
https://docs.google.com/forms/