מאז הלידה השניה יש לי תחושת בטן שקצת חסר לי סידן... (מאוד משתדלת לאכול בריא ומאוזן)
פתאום לפני כחודש אחת השיניים (בה יש סתימה ישנה...) החליטה להתפורר (זה נשמע רע... רק נשברו שתי חתיכות קטנטנות...)
עכשיו אני בטוחה שחסר לי סידן ![]()
בכל אופן קבעתי תור לרופא שיניים, למרות שב"ה לא כואב לי בכלל!
הרופא נמצא דיי רחוק (שעה וחצי נסיעה באוטו!), אבל אני ממש ממש סומכת עליו (וממש לא סומכת על אחרים...)
ובכל מקרה אין רופא שיניים בטווח של פחות משעה נסיעה...![]()
קיצור, נסעתי אליו, הייתי בטוחה שזו תהיה סתימה פשוטה להשלמה וזהו (ב"ה לא כואב לי בכלל!)
אבל, לתדהמתי, הוא אמר שעד כמה שהוא מבין בשיניים (והוא מבין...) זה מצריך טיפול שורש!! ![]()
דא עקא שטיפול שורש מצריך צילום, ואי אפשר לעשות צילום בשליש הראשון של ההריון... (להודות על האמת, שמחתי שיש לי תרוץ לדחייה!) ![]()
בנתיים הוא עשה סתימה זמנית וביקש שאחזור בעוד חודשיים לצילום וטיפול (הטיפול מתפצל ל4 פגישות!! ועולה הון תועפות...)
הוא גם הציע להמליץ לי על רופאי שיניים שהוא מכיר הנמצאים קרוב יותר לאזורנו (ממש נחמד מצידו! אבל כאמור מבחינת הנסיעה זה לא משנה הרבה. ואצלו אני מרגישה הרבה יותר בטוח... מין פוביה מרופאי שיניים
)
אני הצעתי לדחות את הטיפול עד אחרי הלידה (חוששת מהקרינה, גם בשליש שני... והכי חוששת מהטיפול עצמו... אמרתי שיש לי פוביה...)
הרופא אמר שזה רעיון מצויין! אבל אחרי הלידה בטח לא נצטרך צילום כי זה לא יהיה טיפול שורש זו תהיה עקירה
אז אפשר לעקור כבר עכשיו...
החלטתי לוותר על התענוג, ולהתייצב בעוד חודשיים (אהיה בחודש חמישי אי"ה בערך בשבוע 20)
ולשאלתי:
האם אתן חושבת שיש סיבה לחשוש מצילום רנטגן בשליש השני??
מותר (ורצוי) לכתוב גם מילות חיזוק! ממש ממש מפחדת מרופאי שיניים! וגם אין לי זמן לנסיעות האלו!
תודה מראש ![]()

מסכימה איתך
אישפוז זה קשוח מאד