עבר עריכה על ידי 12לוי בתאריך ה' בטבת תשע"ד 19:26
גמלי היה תקופה לא קצרה שכל הזמן חשבתי ככה,לאיודעת איך זה השתנה אבל נראה לי שזה בעיקר השתנה בגישה שלי!
נכון,הרבה מדברים על התנדבויות,עזרות בחוץ...תמיד שמעתי סיפורים שנערים ונערות מדהימים,מדהימים התנדבו בכל מיני מקומות(כמובן,מחוץ לבית.)ןאת הבית הם הזניחו!הם הגיעו הבייתה היה צריך להתנדב בשבילם... אני לא באה בביקורת עליהם ח"ו אבל זה לא נראה לך מוזר?!
לי כן.
אז,מה שאני החלטתי זה שאני ייתנדב מחוץ לבית קצת אבל בעיקר אני לא אשכח את המעגלים הקרובים עלי!(משפחה,חברות..)
וככה,גם התנדבתי בחוץ וגם התנדבתי/עזרתי בבית.
שעזרתי בבית אמרתי לעצמי כאילו אני מתנדבת בחוץ כדי שאני לא ירגיש "משרתת".לא יודעת מי את..אבל לי זה עזר!!
וכמו שכבר הרבה אמרו מעלי,כמה שתרצי להחזיר להורייך היקרים לא תצליחי!!!
היום,ב"ה יש לי שאיפה להיות בנ"א טוב ואני חושבת שחלק מלהיות טוב זה עזרה לזולת, אז,מאכפת לי איפה אני עוזרת ותורמת מעצמי?? העיקר שאני עושה טווב!! אח"כ הכי כייפ שבעולם ללכת לישון בידיעה שעזרתי עשיתיב בבית/בחוץ!!
כן,לפעמים,עוד פעם מרגישים "שפחה" של הבית אבל מיד מעיפים את זה מהראש!ולי זה-מעלי יש בניםם שלא עושים כלום בערך-בפנימיות,ושחוזרים רק באים לישון ולאכול
ועוד בנים קטנים שלא עושים כלום רק יודעים לשמחחחח ולשגעע,ב"ה
אבל גם על זה ב"ה אני כבר לא מלוננת כי זה אחד מהנסיונות שהקב"ה הביא לי וב"ה משתדלת לעמוד בו ובעז"ה מקווה להמשיך לעמוד בו....
ורק שתדעי-יקרה,לא הולכים לפנימיה בשביל לברוח!!!!!!!לאאאאא!!ותורידי את זה מיד מהראש!!!!!את רוצה ללכת לפנימיה כי את רוצה!לא בגלל שלא טוב לך בבית את רוצה ללכת לפנימיה!זה גישה ממש לא נכונה! ומה את חושבת שבפנימייה לא יהיו לך קשיים אחרים??יהיו,ואודך יהיו!!!כל תקופה,כל מקום והנסיונות החדשים מהקב"ה!בעז"ה תעמדי בהם!זה רק בשבילךך!!
ולא לשכוח!!לעשות הפסקות,לפנק את עצמך,לנוח והכי חשוב-לשמוווווווח!!!!!יהיה טוב בעז"ה!!!!
ורק שתדעיי
שאני בגילך!!אז אולי נפגששש...
וואו,הארכתי מממש!!סליחהההה!!!
בהצלחה רבה רבה!!ואם רוצה עוד(כי יש עוד מלהגיד
)אז בשמחההה באישי!!!