וקשר כזה חייב להיות למטרה רצינית, אני אומרת לך בוודאות מלאה- שאם הוא לא, הוא פשוט זולג תמיד למקומות רעים.
את באמת מרגישה מספיק בשלה?
וכמו שאמרו, זה ממש לא הפתרון לבדידות. אני שיא המבינה אותך, באמת, אבל זה לא הפתרון. תאמיני לי. זה לא מספק, זה יוצר תלות רגשית שלך בו (באופן הכי טבעי, לא שיש בך בעיה או משהו).
והעיקר- כמה שמאוד קשה לשמור על כל גדרי ההלכה עם בחור שמקפיד ומשתדל, אז עם אחד שלא- זה ממש בלתי אפשרי. ומחקרים, אגב, מראים שרוב מוחץ של זוגות דתיים שמגדירים את עצמם "חברים", בפרק זמן של בערך שליש שנה יפסיקו לשמור נגיעה או יגיעו לדברים חמורים יותר.
ובכלל- את יודעת איזה כאב ראש זה קשר עם בחור? זה נראה כיפי, אבל זאת מערכת יחסים ממש מורכבת וסוחטת ומבלבלת, שיכולה להוציא אותך מאיזון, לגנוב לך את הזמן והחברה, ולהשאיר לך מלא שריטות בלב.
והזרימה שלו? אולי זה אומר שהוא יזרוק אותך תוך שנייה?
ואם שאלת את זה פה, נדמה לי ככה בתוך הלב, שאת קצת מבינה שזה לא טוב אבל צריכה שיגידו לך שזה באמת ככה, ושיחזקו אותך.
ודבר אחרון, ולפי אורח החיים שלי הוא הראשון- ההלכה! כל הרבנים כולם, אומרים שאסור על פי ההלכה לקיים קשרים בין בנים לבנות (במיוחד חברות), בגיל צעיר שלא באמת למטרת נישואין.
בהצלחה לך מאמי, ואני אומרת לך- אם תקבלי את ההחלטה הזו לכיוון של לדחות את זה, את תהיי מאוד גאה בעצמך ומלאת סיפוק...