ההורים שלי האחרונים בעולם שעוד לא מרשים טרמפים, והם עקשניים עם זה ברמות שלא ייאמנו. סיווווט. ואני לא חמשושית, תודה. אני בשמינית וכבר שנים מתה לצאת בחופש לצפון עם חברות ולא יכולה כי תודה רבה, אוטובוסים זה גם פשיטת רגל (אה, זה לא שעל טיול 'מותרות' כזה הם ישלמו.... ) וגם טיול תיירים בערך... עוד לא פגשתי אוטובוס שמגיע למקומות שווים בצפון וגם הכל שם מבלבל והזמנים מוזרים...
בקיצור עכשיו הסרט שלהם מתחיל להיות מוגזם!! אני בודקת שירות בין השאר באיזה יישוב בשומרון (די חור...) אמא שלי כזה שואלת אותי איך מצב האוטובוסים לשם ואני כזה אומרת ש'אולי סרט הטרמפים צריך להיגמר' והיא בקול מבהיר אומרת לי ש'לא!' תגידו, אתם קולטות? אני בכיתה א'? שירות!!!! שאני בוחרת לגמרי בעצמי וכו' אפילו לא אולפנא. מה זה השטויות האלו?? אני מתפוצצת! עכשיו בדקתי באגד, וכמו שחשבתי, יש לשם אוטובוס אחד ביום בשעה ממש תקועה. עוד מעט היא גם תגיד לי לא ללכת לשם!! (אני צריכה להסתיר את הגילוי הזה כי אני ממש רוצה ללכת לשם...)
סליחה על הפריקה המבולגנת.. נמאס לי אבל לגמרי!! מספיק אני מפסידה בגלל זה עד עכשיו. די אני חושבת שבגיל הזה אני יכולה להחליט בעצמי על עצמי!!!!

זה נכון שלנסוע בטרמפ זה לא בהכרח בטיחותי. ולצערנו גם לקח את החיים של אח שלך..
) והיו המון פיגועים באוטובוסים. חברה אמרה לי 'אני אפעם לא עולה על אוטובוס'