
1. אם שברתם ביצה ונפלה לכם קליפה פנימה, הרטיבו את האצבעות לפני שאתם מנסים לשלוף אותה.
2. רוצים להכין תפוח אדמה בתנור? נסו את השיטה המגרה הזו...

3.אחסנו תפוח עץ יחד עם תפוחי האדמה כדי למנוע מהם להצמיח שורשים.
5. הכינו במחבת גדולה "סוכריות פנקייק" חטיף נהדר לילדים (גם למבוגרים מותר...)
8. אם מתחשק לכם להוסיף קצת צבע לביצים הקשות שאתם עושים, או שאתם רוצים להכין ארוחה צבעונית לילדים, נסו את הטריק הבא: אחרי שהכנתם ביצה קשה, סדקו את הקליפה קלות בנקודות שונות, וטפטפו צבע מאכל בין הסדקים. רחצו במים, ולאחר שתקלפו את הביצה תקבלו ביצים בדוגמאות צבעוניות ומקסימות!

10. אם אתם צריכים להכין כמות גדולה של ביצים קשות, אפו אותן בתנור במשך חצי שעה בטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס.
14. השתמשו בטוסטר או במכשיר וופל בלגי כדי להכין לביבות תפוחי אדמה.

16. טבלה לציון מספר השעות הדרוש כדי להכין פירות יבשים בתנור הביתי בטמפרטורה של 55-70 מעלות:

17. הכינו טוסטים מגולגלים – דרך נהדרת לגוון את ארוחת הבוקר שלכם.

(נלקח מבא במייל)







)
)
